Få orden på pensjon i bedriften din

Når ekspertisen din er bil og motor, er det beleilig at andre er racere på pensjon. Det har Varanger Auto AS erfart.

Helt nordøst i landet, på en slette ved innkjøringen til Vadsø og med vakker utsikt over Varangerfjorden, ligger Varanger Auto AS – et av Finnmarks ledende bilanlegg, som har prydet stedet helt siden 1970.

Her dribler daglig leder Hans Kristiansen mellom å selge biler, ta imot kunder som har behov for verkstedtjenester, håndtere administrativt arbeid – og ikke minst ta vare på sine 17 ansatte.

Takket være medlemskapet i Norges Bilbransjeforbund (NBF) som er tilsluttet NHO, har Varanger Auto AS tilgang til medlemsfordelen NHO Pensjon. På den måten kan de smykke seg med en av markedets beste pensjonsavtaler – uten at det stjeler dyrebar tid fra det de egentlig holder på med: å sørge for at vadsøværingene til enhver tid har trygge og fine kjøretøy til rådighet.

Slik kan også din bedrift bli best sikret med NHO Pensjon

For at Hans og resten av gjengen i Varanger Auto AS skal kunne gi kundene den oppmerksomheten de fortjener, underletter det at pensjonsavtalen er i erfarne hender.

– Det er helt klart en trygghet for meg som daglig leder at jeg vet at pensjonen til de ansatte forvaltes godt. Vi vurderte litt ulike tilbud da vi skulle tegne en avtale, men landet på at NHO Pensjon var den klart beste løsningen, forteller Kristiansen.

Som landets største interesseorganisasjon for bedrifter, har NHO forhandlet fram en pensjonsavtale fra Storebrand med vilkår det ville vært vanskelig for enkeltbedrifter å høste selv.  

– Vi hadde ikke hatt kapasitet til å holde styr på dette helt på egenhånd. Vi er en liten bedrift, uten mulighet til å ha folk til alle funksjoner, så det er helt essensielt for oss å kunne lene oss på en pensjonsleverandør med kompetanse og lang erfaring på området.

Varanger Auto AS har benyttet seg av NHO Pensjon i mange år, og er stadig like fornøyd.

– En ting vi setter spesielt stor pris på er at avtalen er så oversiktlig. Alle ansatte får tilsendt rapporter fra Storebrand som enkelt og forståelig viser hvor mye man til enhver tid har opptjent, forklarer Kristiansen, og legger til…

Les hele historien om Varanger Auto AS og pensjon her.

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring