Liv Hatlem har gått bort

Det ble stille på kontoret til Norges Bilbransjeforbund da vi fikk høre at Liv hadde gått bort. Liv var et levende menneske – alltid blid, engasjert og initiativrik. At hun nå er borte er uforståelig og hun etterlater seg et stort tomrom i Norges Bilbransjeforbund. Liv ble 56 år.

Da Liv for noen år siden fortalte åpent om at hun hadde fått uhelbredelig kreft la sorgen seg tykt over oss, men ikke hos Liv. Hun levde og virket både privat og på jobb. For oss som arbeidet med henne var det ufattelig at hun hadde en så alvorlig sykdom.

Selv om Liv var mindre på kontoret det siste året var hun alltid med oss. Kom på møter, tok telefonen, håndterte medlemmer, svarte på eposter og kom med vennlige innspill når hun ikke var helt fornøyd med fremdrift eller kvalitet. Liv var en viktig ressurs for oss helt til det siste.

Liv etterlater seg solide spor. Hennes mantra var å "pusse opp" NBF. Våre medlemmers økte tilfredshet er mye takket være hennes engasjement for bedre dialog med medlemmene og økt kvalitet på de kurs og konferanser vi arrangerer. Liv jobbet iherdig for å strukturere og forbedre medlemsprosessene våre.

Først og fremst var Liv en god kollega og et fantastisk medmenneske, som uten unntak satte andre foran seg selv. En person alle ble glad i. Vi vil savne hennes smittende gode humør, utrolig positive energi og vinnende personlighet.

Tankene våre går til ektemannen Tomm og barna Fredrik og Kathrine. For Liv var det en enorm glede å bli bestemor til Amelia i fjor, og vi er sikre på at det gav henne mye livsglede den siste tiden.

Vi lyser fred over hennes minne.

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring