NBF på Arendalsuka

I år er NBF sterkt tilstede på Arendalsuka. Tirsdag 14. august og onsdag 15. august inviterer vi til to viktige debatter. MØR biffhus i Arendal sentrum gjøres om til NHO-huset. Her arrangeres alle NHOs arrangementer, inkludert våre. MØR biffhus dekoreres med alle NHOs landsforeningers logoer, her skal det ikke være tvil i hvem som holder hus!

Arendalsukas logo

Tirsdag 14. august arrangerer NBF i samarbeid med Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) og Norsk Elbilforening debatten "2025-målet for transport: utopi eller realisme?" I Nasjonal Transportplan som ble behandlet i Stortinget før sommeren 2017 ble 2025-målet satt: alle nye personbiler og lette varebiler skal være nullutslippskjøretøy i 2025. Tirsdag under Arendalsuka utfordrer vi politikere og fagpersoner på temaet for å bidra i debatten om hvordan Norge skal nå sine klimamål. Her kan du lese mer om arrangementet.

Onsdag 15. august arrangerer NBF debatten "Slik når vi ambisiøse klimamål". Her kan du blant annet møte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, som sammen med et politikerpanel skal møte innlederne til viktige temaer som klimamål for nye biler og klimamål for brukte biler. Vi har samlet kunnskapsrike innledere fra Zero, Bilimportørenes Landsforening, NAF og fra egne rekker, så alt er duket for en underholdende debatt. Her kan du lese mer om onsdagens arrangement.

Vi håper så mange som mulig tar turen til våre arrangementer, og har du ikke selv anledning til å møte må du veldig gjerne sende et vink i bekjentskapskretsen slik at vi kan vise at dette er saker vi brenner for og som angår mange!

Vel møtt!

Andre lenker om disse arrangementene:

http://www.ofv.no/ofv-pa-arendalsuka-2018/category316.html

 

 

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring