Politiet og finn.no samarbeider om å rydde opp i bruktbilmarkedet

Alle som selger brukte biler profesjonelt skal ha brukthandelbevilling. Nå arbeider Finn.no sammen med politiet for å sikre at profesjonelle bruktbilselgere som markedsfører biler på Finn.no har brukthandelbevilling.

– Vi ønsker å bidra til en opprydding i dette markedet. Den bør selvsagt være landsomfattende, siden også Finn dekker hele landet. Derfor er det både riktig og viktig at vi har fått med både Oslo-politiet og resten av landets politidistrikt, sier sikkerhetssjef Geir Petter Gjefsen i Finn i en pressemelding.

Norges Bilbransjeforbund har arbeidet mye for å redusere svart og useriøs virksomhet, og mener at dette vil være et godt og effektivt tiltak. Samtidig ønsker vi å minne alle våre medlemmer på å sjekke at de har sin nødvendige bevilling. Du kan lese mer om den her.

– Vi tror at avtalen vil bidra til å få kontroll på useriøse aktører som selger biler som omsettes svart og som ikke burde vært på veien. I tillegg tror vi at dette vil bidra til å øke tryggheten for folk når de skal handle bil på Finn, slik at de vet hvem de handler fra, sier politiinspektør Jan Eirik Thomessen i Oslo politidistrikt.

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring