Skade/lakkonferansen 2018

Hva mener skade/lakkbransjen om markedet i 2018? I 2017 mente 44% av verkstedene i skade/lakkbransjen at deres økonomiske marginer ville bli redusert i løpet av de neste tre årene. Samtidig mente 32% at de opererte i et skade/lakkmarked som var preget av overkapasitet.

banner for skade/lakkonferansen 2018

MotorBransjen har i flere år gjennomført en spørreundersøkelse blant norske skade/lakkverksteder for å kartlegge hva bransjen tenker om markedet de opererer i. Siden forsikringsselskapene er viktige premissgivere i skade/lakkbransjen har undersøkelsen også gitt svar på hvordan verkstedene opplever samarbeidet med de forskjellige forsikringsselskapene.

Bransjen selv gir svar på hvilke forventninger man har til markedet. Dette gjør at undersøkelsen blir særlig relevant for de som opererer i nettopp denne bransjen. Nå gjennomføres undersøkelsen nok en gang og vil gi oss ferske svar på hva bransjen tenker om markedet i 2018.

Hvilke planer har eksempelvis bransjen om større investeringer? Hva er verkstedenes planer i forhold til Smart Repair?

Svarene får du ved å delta på NBFs Skade/lakkonferanse på Union Scene i Drammen onsdag 23. mai 2018. Der legger MotorBransjen frem de ferske resultatene fra årets undersøkelse. I tillegg presenteres en rekke andre temaer som er relevant for skade/lakkbransjen.

Mer om konferansen

Vi kan love et aktuelt program med høy faglig kvalitet. Konferansen vil starte kl.10:00 og avsluttes ca. kl.17:00.

I år finner du program og informasjon på vår nye web-app. Denne kan du åpne på smarttelefon og feste på skjermen slik at du hele tiden har program og informasjon lett tilgjengelig.

Trykk her for å komme til vår nye webb-app.

Påmelding finner du her.

Deltakeravgift for NBFs medlemmer er 2.800,- og for ikke-medlemmer er prisen 3.500,-.

Uansett om man kommer med bil eller med flytoget er det enkelt å ta seg til Union Scene. Det finnes en rekke parkeringsalternativer i området og det tar kun 10 minutter å gå for de som kommer med flytoget til Drammen stasjon.

Overnatting:

Vi har avtalt gode overnattingspriser på Comfort Hotel Union Brygge som ligger vis-à-vis Union Scene.

Du kan reservere overnatting på telefon 32 21 70 00 eller e-post: co.unionbrygge@choice.no. Oppgi bookingkode "skade og lakk GR006772" for å få avtalte betingelser.

Utstillere og øvrige deltakere som ankommer dagen før konferansen vil bli invitert på en underholdende og kostnadsfri middag på Drammens nye storstue, Papirhuset.

Skade/lakkonferansen 2018, den viktigste møteplassen for skade/lakkbransjen - meld deg på nå!

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo
Besøksadresse:  
Middelthunsgate 27, Oslo