Nyhetsarkiv

 • Enighet om statsbudsjettet: Uforståelig at hybrider ikke får noe fradrag

  Regjeringen og KRF/V er enige om en budsjettavtale. Nok en gang har bilavgiftene spilt en sentral rolle i forhandlingene.

 • Få orden på pensjon i bedriften din

  Når ekspertisen din er bil og motor, er det beleilig at andre er racere på pensjon. Det har Varanger Auto AS erfart.

 • Havarerte tunge kjøretøy kan fraktes til merkeverksted

  Statens vegvesen har endret praksis i forhold til regeltolkning rundt transport til verksted.

 • Rammeavtale mellom NBF og KIWA

  NBF samarbeider med Kiwa Teknologisk Institutt AS om å tilby våre medlemmer rabatterte priser på kurs og tjenester. Samarbeidet har pågått i flere år og nå er det signert ny avtale.

 • Når leasingbilen tilbakeleveres med mangelfull servicehistorikk - Hva da?

  Leietaker skal sørge for vedlikehold og service på bilen han leaser. Hvilke konsekvenser får det at leietaker misligholder denne plikten? Hvordan beregner man påkost for mangelfull service?

 • Hold fokus

  Salg av nye elbiler har en tendens til å få altfor mye oppmerksomhet hos media og politikere, men disse står tross alt for bare 5 % av de nye og brukte bilene som selges i Norge årlig. Så hva med resten – 95 % av bilmarkedet i Norge?

 • BruktBil17: Dieselbilen er ikke død.

  BruktBil17 gikk av stabelen tirsdag og onsdag denne uken. Over 700 deltagere fra hele landet deltok. Det gjør at konferansen trolig er Nord-Europas største innenfor temaet bruktbil. De to dagene var spekket med interessante foredrag.

 • Spennende jobb i NBF

  NBF søker etter salgs- og markedsansvarlig. Stillingen vil ha ansvaret for vår totale prosess for medlemskommunikasjon. Vi søker selvstendige kandidater som motiveres av å ta initiativ og bidra aktivt og målrettet for å sikre økt medlemsmasse, god informasjon til og oppfølging av medlemmene samt salg av NBFs kurs- og konferanser, servicemateriell og øvrige tjenester.

 • Personvernveileder

  NBF har utarbeidet en veileder som gir en oversikt over de viktigste pliktene den enkelte bedrift må overholde når det gjelder personvern.

 • Avslutning av arbeidsforhold

  Ved avslutning av et arbeidsforhold er det veldig viktig å gjøre dette på en ryddig måte, enten det gis en oppsigelse eller avskjed. NBF har laget en kort veiledning med de viktigste punktene.

1-10 av 133 artikler
Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo
Besøksadresse:  
Middelthunsgate 27, Oslo