Nyhetsarkiv

 • skinnende eksosrør. Foto: Pixabay

  NBFs kjøpekontrakt og ny kjøresyklus (WLTP)

  I skrivende stund er det fortsatt stor usikkerhet omkring hvordan ny kjøresyklus (WLTP) vil slå ut på beregning av engangsavgiften. Det er imidlertid ganske sikkert at den vil medføre en økning på en del modeller – hvilke er umulig å si per nå. Dette kan bety at avtalt pris vil kunne øke betydelig i perioden mellom bestilling og levering/betaling. I kjøpekontrakten har du mulighet til å ta høyde for økningen.

 • Foto: Vidar Strande / NBF

  Rekordpåmelding til Sommerskolen Bil & Motor 2018

  Nå nærmer det seg årets sommerskole for Bil & Motor 2018. I år som i fjor samler bilbransjen i Oslo seg om et godt kurstilbud for ungdomsskoleelever i deres første ferieuke.

 • Foto: Pixabay

  OBS! Haisommer!

  Sommer er høysesong for aggressiv markedsføring og telefonsalg fra mer eller mindre useriøse tilbydere av særlig katalogtjenester. En del aktører der ute forsøker å utnytte at ferietid innebærer bemanning med uerfarne ferievikarer, som ikke har full oversikt over hvilke avtaler og forpliktelser bedriften har.

 • Liv Hatlem

  Liv Hatlem har gått bort

  Det ble stille på kontoret til Norges Bilbransjeforbund da vi fikk høre at Liv hadde gått bort. Liv var et levende menneske – alltid blid, engasjert og initiativrik. At hun nå er borte er uforståelig og hun etterlater seg et stort tomrom i Norges Bilbransjeforbund. Liv ble 56 år.

 • bildet viser en hånd med bilnøkler

  Hvilke plikter har en forbruker som vil reklamere på et bilkjøp?

  Det snakkes ofte om hvilke rettigheter forbrukeren har etter forbrukerkjøpsloven og tilsvarende hvilke plikter den næringsdrivende selgeren har. Men pålegger loven forbrukeren noen plikter i forbindelse med reklamasjon på et bilkjøp?

 • miljøfokus bil logo

  Invitasjon: bli Miljøfyrtårn på 1-2-3!

  Ønsker du å bli miljøsertifisert i 2018? Nå går Miljøfokusbilen!

 • logo statens vegvesen

  Autosys kjøretøy bransjeløsning er satt i drift

  2500 kjøretøyforhandlere, totalt 6000 brukere har nå fått tilgang til et nytt og forbedret system for å utføre eierskifte og omregistrering.

 • bilde fra scenen

  Presentasjonene fra Skade/lakkonferansen 24.mai

  Årets Skade/lakkonferanse ble arrangert onsdag 24. mai på Union Scene i Drammen. Mange hadde funnet veien i sommervarmen og fikk oppleve dyktige foredragsholdere og aktuelle temaer. Her finner du presentasjonene fra dagen!

 • Logo statens vegvesen

  Nye regler for EU-kontroll

  Statens Vegvesen opplyser i dag om de nye reglene for EU-kontroll.

 • Tariffoppgjøret 2018 – Viktig å huske på ved lokale forhandlinger

  LO har tidligere vedtatt tariffoppgjøret etter at de samordnede forhandlingene med NHO ble avsluttet. Årets oppgjør er et såkalt hovedoppgjør.

1-10 av 167 artikler
Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo
Besøksadresse:  
Middelthunsgate 27, Oslo