Lederkonferanse 2018

 • Dato/tid: 19. apr kl. 13:00
  Sted:Næringslivets Hus, Middelthuns Gate 27, Oslo
  Arrangør:Norges Bilbransjeforbund
 • Kontaktperson:Egil Steinsland
  Tlf:994 85 268
  Påmelding

"Game of Cars": Bilbransjen er inne i en tid der sterke krefter fremtvinger endringer. Overordnet handler endringene om å skaffe nye inntekter, konsolidere og effektivisere. Vi er inne i en tid der det er et spill om nye inntekter, og et spill om forhandlerne og verkstedene.

NBFs lederkonferanse 2018 arrangeres 19. april fra kl.13 i Næringslivets Hus på Majorstua, Oslo.

Sikre deg en plass - det er begrenset antall plasser. Som vanlig arrangeres det middag etter konferansen (fra kl. 19.00).

Konseptet for konferansen er "Game of cars". NBFs 2025 rapport vil innlede konferansen for å sette rammen for temaet. Rapporten tar for seg nasjonale og internasjonale trender, rammebetingelser og presenterer simuleringer for hvilke konsekvenser de har. Egne simuleringer viser hvilken utvikling vi ser både innen servicemarkedet og salg på kort og lengre sikt.

Konferansens to hovedtemaer er:

 • Spillet om kronene – nye inntekter
  • Servicemarkedet faller, skade/lakk markedet faller, bruktbil blir tyngre, tungbilbransjen trues av internasjonal konkurranse – hvor skal vi hente topp- og bunnlinje i fremtiden? Hvordan sikre avkastning og arbeidsplasser?
   • Eksterne foredragsholdere
  • Spillet om forhandlerne – konsolidering/effektivisering
   • Hvor mange biler må du selge for å ha lønnsomhet? Hvor mange forhandlere må du ha? Det foregår en aggressiv konsolidering i bilbransjen. Er tiden for den lille forhandleren og verkstedet forbi
    • Eksterne foredragsholdere

Trenger du hotell?

Vi kan anbefale Thon Hotel Gyldenløve. Du kan booke overnatting per telefon: 23 33 23 00 eller e-post: gyldenlove@thonhotels.no. Husk å oppgi kode: Norges Bilbransjeforbund, for å få vår avtalepris.

DEL
Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo
Besøksadresse:  
Middelthunsgate 27, Oslo