Hedmark Bilbransjeforening

Hedmark Bilbransjeforening er en lokalforening i Norges Bilbransjeforbund og organiserer bilforhandlere, bilverksteder og spesialverksteder. Vi har 52 medlemsbedrifter som sysselsetter 900 medarbeidere. Medlemsbedriftene står for høy kompetanse, høy faglig kvalitet og seriøsitet. Medlemmene er forpliktet av særskilte etiske retningslinjer.

Hedmark bilbransjeforening logo
 • Bransjemøte

  Stort oppmøte på bransjemøte

  Over 30 bilbransjefolk møttes for å diskutere og drøfte fremtidens utfordringer for bilbransjen. Utviklingen i servicemarkedet, digitalisering og korrekt kundehåndtering stod på agendaen.

 • bilfagdag

  Bilfagdag arrangert

  220 elever fra ungdomsskolene i Hedmark og VG1 TIP klassene var invitert for å få vite mer om bilfagene. I samarbeid med lokal bilbransje ble det arrangert en dag med korte foredrag, samt besøk på bilverksted og forhandler. Her hadde bransjen tatt med seg både biler, lastebiler, ansatte og lærlinger for å fortelle elevene om hvordan det er å jobbe i bilbransjen.

 • kondemnasjon

  Kondemnasjonsprosessen er ute av kontroll

  I kjølvannet av saken mot Olsen Bil AS melder Statens Vegvesen at de vil kartlegge kjøretøy solgt av Olsen Bil AS og som tidligere har vært skadet. Senere vil disse bilene bli kalt inn til teknisk kontroll. Saken understreker nok en gang at man har manglet kontroll på kondemnasjonsprosessen. Dette har NBF advart mot i snart ti år, og vi har krevd å få på plass et sentralt skaderegister.

Hedmark Bilbransjeforening

Tlf: 22 54 21 00
Postadresse:
Postboks 5486 Majorstuen
0305 OSLO
Styreleder
Henry Kirkfjell
E-post
Mobil: 918 38 123
Kontaktperson
Knut Martin Breivik
E-post
Mobil: 91546120

Verktøylinje

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring