BEREGN KONTINGENT

Regn ut pris for din bedrift, og søk om medlemskap (det er mulig å gå til søknadsskjemaet etter "Beregn kontingent.")

Tast inn din bedrifts organisasjonsnummer.
Deres opplysninger vil da hentes fra AAA Soliditet.

Org. nr.:
Vet du ikke din bedrifts organisasjonsnummer?
Finn det her
Norges Bilbransjeforbundwww.nbf.no
+47 22 54 21 00
Postadresse:
Postboks 5486
Majorstuen, 0303 Oslo

Besøksadresse::
Middelthunsgate 27,
0368 OsloSpørsmål rettes til

Marina
Marcussen
46818393

Spørsmål rettes til

Kitty
Storsveen
98223817

Medlemsfordeler
NBF

 • Advokathjelp - bransjejus
  NBF-advokatene besvarer henvendelser fra medlemsbedrifter, i hovedsak om konflikter med ansatte, kundeklager på bilsalg og verkstedoppdrag. Ingen spørsmål er for små. Denne medlemsservicen er inkludert i kontingenten.
  Les mer
 • Advokathjelp arbeidsrett NBF
  Har du behov for konkret rådgivning, ring vårt sentralbord på 2308 8000. De vil sette deg i kontakt med NBF eller ditt regionale NHO-kontor. Slik kan du få praktisk og effektiv bistand i alle rettsspørsmål som berører ansettelsesforhold. NHOs Advokattjenester er en spisskompetanseavdeling som bistår landsforeninger og våre regionkontoer i de mer komplekse sakene. De har betydelig ekspertise og erfaring innen alle områder når det gjelder den individuelle og kollektive arbeidsretten.
  Les mer
 • Advokattjenester - Haavind
  Som et supplement til den juridiske bistanden NBF-advokatene gir har NBF inngått en samarbeidsavtale med advokatfirmaet Haavind. Når det henvises til denne avtalen tilbys NBFs medlemmer juridisk bistand til godt rabatterte priser.
  Les mer
 • Advokattjenester med rabatt - Eurojuris
  Eurojuris Norge tilbyr NHO-medlemmer forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt. Det gis i tillegg en time gratis førstekonsultasjon. Eurojuris Norge har kontorer i 15 norske byer.
  Les mer
 • Bedriftsrådgivning, betalings- og kredittjenester
  NBF har inngått rammeavtale med IKAS Norge AS. IKAS er et av Norges mest velrennomerte selskaper innenfor bedriftsrådgivning, betalings- og kredittjenester og administrativ fakturaoppfølging. IKAS er kjent for moderne og kundetilpassede løsninger, gode personlige relasjoner mot oppdragsgivere og skyldnere og sterk kredittfaglig kompetanse.
  Les mer
 • Bilbransjens kurs og kompetansesenter (BKK)
  Norges Bilbransjeforbund og Würth har gjennom BKK - bilbransjens kurs- og kompetansesenter, inngått en samarbeidsavtale, som tilbyr løpende etter- og videreutdanning for medarbeidere i bilbransjen. Her får bransjen attraktive og tilpassede kurs ved behov.
  Les mer
 • Bransjerettet kurs og konferanser
  NBF holder jevnlig kurs i arbeidsrett, forbrukerrett, HMS, digital innsikt og ledelse. NBF arrangerer også konferanser og medlemsmøter, eksempelvis Skade-/lakk-konferansen, Servicemarkedskonferansen, Nyttekjøretøykonferansen osv.
  Les mer
 • Bransjerådgivning
  NBF har ekspertise og kompetanse innenfor alle fagområder som bilsalg, forhandler- og verksteddrift, skade/lakk, HMS, lederstøtte, utdanning og rekruttering. Bruk oss som sparringspartner og rådgiver. Ingen begrensninger i antall henvendelser.
  Les mer
 • Bransjetilpassede skjemaer og maler
  Medlemmene får tilgang til mange verktøy og tjenester, eksempelvis standardiserte kjøpekontrakter tilpasset kjøretøy, tilstandsrapporter, forretningsvilkår, skjema for formidlingssalg og skjema for innbyttegaranti.
  Les mer
 • CarWEB
  Norges Bilbransjeforbund (NBF) har inngått avtale med Sentinel Software, og Bilforlaget,som sikrer utvidet rabatt til de av forbundets medlemsbedrifter som har gjeldende versjoner av CarWEB.
  Les mer
 • Designrådgivning
  I samarbeid med Norsk Designråd tilbys alle NHO-medlemmer designrådgivning og fri deltakelse på en rekke faglige arrangementer om design.
  Les mer
 • Faglige nettverk
  NHO arrangerer mange ulike møteplasser og konferanser både nasjonalt og lokalt. Her kan du møte politikere, bli oppdatert på viktige fagområder og utvide ditt faglige nettverk. Dette kommer i tillegg til arrangement i NBF.
  Les mer
 • Hjertestartere/kurs - Blodstrupmoen
  Blostrupmoen Medical Equipment og Norges Bilbransjeforbund har et samarbeidet som gir NBFs medlemmer tilbud på levering av hjertestartere og førstehjelpskurs til rabatterte priser. Så langt har Blostrupmoens løsning "Vi hjertestarter Norge!" reddet 34 liv.
  Les mer
 • Immatrielle rettigheter - Onsagers
  De unike ideene i din bedrift gir deg konkurransefortrinn! Beskytter du dem godt nok? NHO har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Onsagers AS som samarbeidspartner på patent-, varemerke- og designbeskyttelse.
  Les mer
 • Inkassotjenester - Kreditorforeningen
  Samarbeidsavtalen mellom Kreditorforeningen og NBFs medlemmer gir gratis medlemskap. Tjenester tilbys innen inkasso, kredittvurdering, fakturaoppfølging, juridisk bistand, kurs og seminarer.
  Les mer
 • Kopinoravtale med rabatt
  Bedrifter må ha tillatelse for å kopiere materiale som er opphavsrettslig beskyttet. NHO har forhandlet frem en mønsteravtale som gir store besparelser for de medlemsbedriftene som trenger avtale med Kopinor.
  Les mer
 • Kredittkontroll - Kredinor
  Kredinor kjenner bilbransjen godt. Har noen av markedets beste inkassoløsninger, skreddersydd for bransjens eksisterende og fremtidige behov. Effektive løsninger for bilbransjen bygget på høy kompetanse og lang erfaring.
  Les mer
 • Kurs
  Lær av våre eksperter og delta på NHO Kurs. Slik vil du som medlem kunne dra nytte av kompetansen i NHO-fellesskapet, og møte mennesker med samme interesser, utfordringer og erfaringer.
  Les mer
 • Kvalitetsstempel
  Vis ditt medlemskap i NBF til dine kunder, det er et kvalitetsstempel og gir trygghet for dine kunder. Vi tilbyr våre medlemmer skilt og merker, dette finner du i nettbutikken under 'Les mer'. I tillegg får NBF-medlemmer profilert medlemskapet i bruktbilannonser på finn.no.
  Les mer
 • Medlemsmerke
  Medlemmer som ønsker å vise sin tilknytning til NHO, kan bruke NHOs medlemsmerke. Merket kan for eksempel benyttes på trykksaker, nettsider og annet materiell. Du finner merket i vår designmanual, bruk det gjerne på bedriftens nettside.
  Les mer
 • NHO Forsikring
  Skreddersydd. Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne person-, skade- og motorforsikringer.
  Les mer
 • NHO Pensjon
  NHO har fremforhandlet en svært gunstig innskuddspensjonsordning hos Storebrand. NHO og Storebrand har som felles mål å sikre medlemsbedriftene den mest effektive administrasjonen, den beste servicen, og den beste rådgivningen.
  Les mer
 • Program for kvalitetssikring, takst og HMS
  NBF samarbeider med BUS AS (Bilforhandlernes Utviklings Senter) om å tilby våre medlemmer gode programmer for blant annet kvalitetssikring, takst og HMS.
  Les mer
 • Rammebetingelser
  NBF påvirker politiske områder som har betydning for din drift. Vi har også NHO i ryggen. En samlet bransje har innflytelse! NBF er i kontinuerlig dialog blant annet med Arbeidstilsynet, Skatteetaten og Vegdirektoratet for å gjøre din hverdag enklere.
  Les mer
 • Samfunnsbidrag
  Bedriftene sørger for velferd og gode lokalsamfunn i hele landet. Nå kan du beregne bidraget fra din bedrift samt dele det med omverden.
  Les mer
 • Team offentlige anskaffelser
  NHO-fellesskapets team av jurister tilbyr alle medlemmer veiledning og bistand innenfor offentlige anskaffelser, samt blant annet kurs for leverandører.
  Les mer
 • Telefoni - Telenor
  NBF har inngått samarbeidsavtale med Telenor som gir medlemsbedriftene en vesentlig rabatt på fasttelefoni, mobiltelefoni og datakommunikasjon.
  Les mer
 • Videoovervåkning
  Investere i video-overvåkning? Netcam er spesialist på HD video-overvåkning til butikker. De har flere års erfaring i Norge og har landsdekkende service og support. Til NBFs medlemmer tilbyr de nå komplett "plug & play" løsning til svært konkurransedyktige priser. Netcam Norge AS har satt sammen to løsninger. En som er svært enkel å installere (Proff - 1,2,3), og en som er mer avansert (Proff IP - HD).
  Les mer

Postadresse

NHO
Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

© Næringslivets
Hovedorganisasjon
Org.nr. 995 600 436

Besøksadresse

Næringslivets hus
Middelthuns gate 27
Majorstuen

Telefon: 23 08 80 00

Snarveier