CARWEB

NBF har inngått avtale med Sentinel Software og Bilforlaget. Avtalen sikrer utvidet rabatt til de av forbundets medlemsbedrifter som har gjeldende versjoner av CARWEB.

Løpende rabatt til alle NBF-forhandlere som anskaffer eller har gjeldende versjon av CARWEB:

NBF-minsterabatt på 10% på månedsabonnementet i CARWEB.

Forhandlergrupper som allerede har inngått konkrete bestillings-/volumavtaler, og som allerede har en volumrabatt på 10% eller mer, tilbys i tillegg en nettorabatt på 3%.


Kontaktpersoner:
Sentinel:
(Primærkontakt, informasjon om CarWeb):
Arnt Løve Furset, tlf: 73 89 48 00, faks: 73 89 48 01, e-post: support@sentinel.no
Direkte kontakt: www.edialog24.no/arnt

BilNorge.no:
Primærkontakt/BilNorgeansvarlig:
Knut Skallerud, tlf: 23 03 66 32, faks: 23 03 66 42, e-post: knut.skallerud@bilforlaget.no
Webmaster/tekniske spørsmål:
Vebjørn Lien, tlf: 23 03 66 33, faks: 23 03 66 42, e-post: vebjorn.lien@bilforlaget.no

 • Banner NHO Pensjon

  NHO Pensjon

  NHO Pensjon gir små bedrifter like gode avtaler som de største selskapene. NHO Pensjon er levert av Storebrand. Dette er en god, trygg og enkel pensjon for NHOs medlemsbedrifter.

 • Logo_Blostrupmoen

  Blostrupmoen

  Blostrupmoen Medical Equipment og Norges Bilbransjeforbund har nå forlenget samarbeidet som startet i 2008, og NBFs medlemmer vil dermed fortsatt få tilbud om levering av hjertestartere og førstehjelpskurs til rabatterte priser. Så langt har Blostrupmoens løsning "Vi hjertestarter Norge!" reddet 46 liv.

 • Telenorlogo

  Telenor

  NBF har inngått samarbeidsavtale med Telenor som gir medlemsbedriftene en vesentlig rabatt på fasttelefoni, mobiltelefoni og datakommunikasjon.

 • Kredinorlogo

  Kredinor

  Kredinor kjenner bilbransjen godt. Vi har god innsikt i hva som skal til for å få folk til å betale. Vi har markedets beste inkassoløsninger, skreddersydd for bransjens eksisterende og fremtidige behov.

 • CARWEB logo sort

  CARWEB

  NBF har inngått avtale med Sentinel Software og Bilforlaget. Avtalen sikrer utvidet rabatt til de av forbundets medlemsbedrifter som har gjeldende versjoner av CARWEB.

 • Logo_stanley_security

  STANLEY Security AS

  NBF har inngått en rabattavtale med STANLEY Security AS. Som medlem får du rabatterte priser for sikkerhet og alarmtjenester med tilknytning til Norges nyeste og mest moderne alarmsentraler

 • Logo_Kiwa

  Kiwa Teknologisk Institutt AS

  NBF har signert ny avtale med Kiwa Teknologisk Institutt AS om å tilby våre medlemmer rabatterte priser på utvalgte bransjerettede kurs og tjenester.

 • Logo_OFV

  Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV)

  NBF har inngått et samarbeid med OFV AS (Opplysningsrådet for Veitrafikken) som medfører at medlemmene tilbys bedre betingelser og gode rabattordninger på de ulike produktene fra OFV. Tilgang til OFV sine produkter gir viktig informasjon om bilmarkedet og kjøretøyet, samt automatisk generering av Miljøplakaten.

1-8 av 16 artikler
Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring