Experian AS

En samarbeidsavtale med Experian AS tilbyr medlemmene online tjenester på området kredittkontroll av nye kunder og kredittovervåkning av eksisterende kunder. Tjenestene tilbys til sterkt rabatterte priser.

Kontaktperson i Experian AS:
Waseem Gilani Malik, tlf: 22 93 20 07, mobil: 486 000 13, waseem.malik@experian.com
Kundesenteret, tlf: 815 55 454
Hjemmeside: http://www.experian.no/
 

 • Banner NHO Pensjon

  NHO Pensjon

  NHO Pensjon gir små bedrifter like gode avtaler som de største selskapene. NHO Pensjon er levert av Storebrand. Dette er en god, trygg og enkel pensjon for NHOs medlemsbedrifter.

 • Logo_Blostrupmoen

  Blostrupmoen

  Blostrupmoen Medical Equipment og Norges Bilbransjeforbund har nå forlenget samarbeidet som startet i 2008, og NBFs medlemmer vil dermed fortsatt få tilbud om levering av hjertestartere og førstehjelpskurs til rabatterte priser. Så langt har Blostrupmoens løsning "Vi hjertestarter Norge!" reddet 46 liv.

 • Telenorlogo

  Telenor

  NBF har inngått samarbeidsavtale med Telenor som gir medlemsbedriftene en vesentlig rabatt på fasttelefoni, mobiltelefoni og datakommunikasjon.

 • Kredinorlogo

  Kredinor

  Kredinor kjenner bilbransjen godt. Vi har god innsikt i hva som skal til for å få folk til å betale. Vi har markedets beste inkassoløsninger, skreddersydd for bransjens eksisterende og fremtidige behov.

 • Experian AS

  En samarbeidsavtale med Experian AS tilbyr medlemmene online tjenester på området kredittkontroll av nye kunder og kredittovervåkning av eksisterende kunder. Tjenestene tilbys til sterkt rabatterte priser.

 • CARWEB logo sort

  CARWEB

  NBF har inngått avtale med Sentinel Software og Bilforlaget. Avtalen sikrer utvidet rabatt til de av forbundets medlemsbedrifter som har gjeldende versjoner av CARWEB.

 • Logo_stanley_security

  STANLEY Security AS

  NBF har inngått en rabattavtale med STANLEY Security AS. Som medlem får du rabatterte priser for sikkerhet og alarmtjenester med tilknytning til Norges nyeste og mest moderne alarmsentraler

 • Logo_Kiwa

  Kiwa Teknologisk Institutt AS

  NBF har signert ny avtale med Kiwa Teknologisk Institutt AS om å tilby våre medlemmer rabatterte priser på utvalgte bransjerettede kurs og tjenester.

1-8 av 17 artikler
Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring