Nyhetsarkiv

 • To stolte medaljevinnere.

  To bronsemedaljer til bilfag i Euroskills

  Den 26.-28. september var Europas dyktigste ungdom samlet i Budapest for å konkurrere i EM i yrkesfag. Norge var representert i bilmekaniker personbilkategorien ved Jon Sindre Lund Gabrielsen og i lastebilmekanikerfaget ved Tor Øyvind Venemyr Voreland. Begge tok bronsemedaljer i svært hard konkurranse!

 • Glade prisvinnere etter Ringer i Vannet-utdelingen. Foto: Heidi Chr. Lunde

  Bilbransjen - Norge 2-0

  Norsk bilbransje har i flere årtier spesielt vært nødt til å sette mennesker og kompetanseutvikling i fokus. På den ene siden pga. den rivende teknologiske utviklingen og på den andre siden en til tider vanskelig rekrutteringssituasjon. September har i så måte vært en fantastisk måned for norsk bilbransje, hvor to av NBFs beste medlemsbedrifter har blitt hedret med priser for sitt møysommelige, engasjerte og langsiktige arbeid med mennesker og kompetanse!

 • NBF støtter Yrkesfagenes år 2018

  Yrkesfagenes år 2018 er en omdømmekampanje på nett og i sosiale medier. Målgruppen er elever i ungdomstrinnet og videregående skole, rådgivere og foresatte, arbeidsgivere og tillitsvalgte samt allmennheten.

 • Søkertallene: Stabilt høyt nivå

  Søkertallene til bilfagene for 2017 er klare. Det er en liten nedgang på tre prosent fra rekordnivået i 2016. Fremdeles 14 prosent bedre enn i 2015 og 19 prosent bedre enn i 2014.

 • Bilfag: Læreboken er revolusjonert!

  Lærebok for "bilfaget reparasjon av lette kjøretøy" er nå utviklet for iPad.

 • Yrkeslandslaget på TV i beste sendetid!

  Gull, ære og hardt arbeid: Torsdag 28. mai klokken 19:45 starter TV-serien med Yrkeslandslaget på NRK1.

 • Utplasseringselev fra ungdomsskole

  NBF har utarbeidet et ferdig dokument som gir gode råd og tips om hvordan du kan sørge for en god opplevelse for eleven.

 • Yrkeslandslaget på TV i beste sendetid!

  Gull, ære og hardt arbeid: Torsdag 28. mai klokken 19:45 starter TV-serien med Yrkeslandslaget på NRK1. Bilbransjen er representert ved EM-deltager i lette-kjøretøy Kenneth Kentø med sin trener og dommer Vidar Strande fra NBF.

 • NHOs Kompetansebarometer 2015: Fortsatt stort behov for faglært arbeidskraft!

  - Fagarbeideren er grunnmuren i norsk arbeidsliv, sa Kristin Skogen Lund under lanseringen av NHOs Kompetansebarometer for 2015

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring