NBF støtter Yrkesfagenes år 2018

Yrkesfagenes år 2018 er en omdømmekampanje på nett og i sosiale medier. Målgruppen er elever i ungdomstrinnet og videregående skole, rådgivere og foresatte, arbeidsgivere og tillitsvalgte samt allmennheten.

Kampanjen ønsker å øke innsikten om yrkesfag og arbeidsliv hos målgruppene, øke unges interesse for yrkesfaglige utdanningsvalg og karrierer og øke antall lærebedrifter og læreplasser. Dette gjøres blant annet ved hjelp av ambassadører.
Norges Bilbransjeforbund jobber kontinuerlig med rekruttering av fagarbeidere til en bransje i rask utvikling. Biler får nye fremdriftsteknologier, informatikk, entertainmentsystemer og selvkjøring for å nevne noen. Bare fantasien kan sette begrensninger for hva det er mulig å putte inn i et moderne kjøretøy.

Men med den nye teknologien kommer nye utfordringer. Bilene må på et gitt tidspunkt repareres eller ha vedlikehold. Med fokus på yrkesfagene og Yrkesfagenes år stiller Norges Bilbransjeforbund seg bak kampanjen og håper at flere ungdommer søker seg til yrkesfag.

Samfunnet trenger gode fagarbeidere, og vi håper at flere unge får opp øynene for hvilke muligheter som ligger innenfor yrkesfagene.

Har du interesse og stå-på vilje kan du komme veldig langt innen bilfagene.
Et godt eksempel på dette er bilfag-ambassadør Ali F Sarrage fra Stovner i Oslo. Han jobber hos ServiceSkolen Harald A. Møller i Lillestrøm.

Les mer om vår unge Bilfag ambassadør her >  

Les mer om Yrkesfagenes år 2018 her >

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring