Søk

Julaften, bursdag og alt på samme dag!

Statens Vegvesen åpner register for kilometerhistorikk og skal lansere sentralt skaderegister i løpet av 2016. Begge tiltakene representerer store gjennomslag for Norges Bilbransjeforbund.

Et eget register for kilometerhistorikk vil gjøre det vanskeligere å svindle. Det er dataene fra EU-kontrollene som blir gjort tilgjengelig for alle på å www.vegvesen.no/bilinfo. Juks med kilometerstand er utbredt, det skader bilbransjens omdømme og ikke minst forhandlere og verksted blir også svindlet. Registeret vil være et viktig verktøy i kampen mot useriøsitet.

Sentralt skaderegister er viktig for trafikksikkerheten og i kampen mot useriøsitet. Det å ha informasjonen om hvorvidt bilen tidligere har vært skadet, gjør det enklere å foreta en kontroll av reparasjonene. Er bilen egentlig i så god stand som den burde? Når registeret er på plass vil det være et stort fremskritt i arbeidet for en 100 prosent profesjonell bransje.

Dette er julaften og bursdag på samme dag. NBF mener at disse tiltakene vil bidra til å redusere andelen useriøse i bransjen og bedre trafikksikkerheten – det er gode nyheter både for bileier og bilbransjen. 

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring