Søk

Morgendagens skadetaksering endres

Ved hjelp av ny og moderne teknologi utvikler Gjensidige Forsikring et helt nytt system for skadetaksering. Bilder av bilskaden skal gi systemet tilstrekkelig informasjon til å estimere skadene og utarbeide en skadetakst. Et slikt system kan endre dagens skadetaksering.

Skadetaksering på bakgrunn av bilder representerer noe helt nytt og kan på sikt revolusjonere dagens skadetakseringssystemer. I så fall kan dette innebære vesentlige endringer for skade/lakkbransjen. Bakgrunn, utvikling og funksjonalitet tilhørende systemet kan du få mer informasjon om dersom du deltar på NBFs Skade/lakkonferansen 2018 som arrangeres på Union Scene i Drammen onsdag 23. mai. Meld deg på konferansen.

Mer om konferansen

Vi kan love et program som er aktuelt for skade/lakkbransjen, med høy faglig kvalitet. Konferansen vil starte kl. 10:00 og avsluttes ca. kl. 17:00.

Uansett om man kommer med bil eller med flytoget så er det enkelt å ta seg til Union Scene. Det finnes en rekke parkeringsalternativer i området. Kommer du med flytoget, tar kun 10 minutter å gå fra Drammen stasjon.

Vi har avtalt gode overnattingspriser på Comfort Hotel Union Brygge som ligger vis-à-vis Union Scene.

Du kan reservere overnatting på telefon 32 21 70 00 eller e-post: co.unionbrygge@choice.no. Oppgi bookingkode "skade og lakk GR006772" for å få avtalte betingelser.

Utstillere og øvrige deltakere som ankommer dagen før konferansen vil bli invitert på en underholdende og kostnadsfri middag på Drammens nye storstue, Papirhuset.

Meld deg på konferansen her!

Deltakeravgift for NBFs medlemmer er 2.800,- og for ikke-medlemmer er prisen 3.500,-.

De nærmeste ukene vil vi gjennom våre nyhetsbrev informere nærmere om programmet og de faglige temaene.

Skade/lakkonferansen 2018, den viktigste møteplassen for skade/lakkbransjen - meld deg på nå!

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo
Besøksadresse:  
Middelthunsgate 27, Oslo