Kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen inneholder alt fra nyttige skjemaer og maler til avtaler, artikler og nyheter.

Søk

 • Ha kontroll på dine underleverandører

  En av aktørene som ble tatt i myndighetenes store aksjonen mot ulovlig verksteddrift, var underleverandør på andre områder for en seriøs bilbedrift. Samarbeidet ble umiddelbart avsluttet fra den seriøse aktørens side. Dette er et eksempel til etterfølgelse.

 • Bileiere må skjerpe seg

  Statens Vegvesen har gjennomført tilsyn over hele landet. Administrerende direktør, Stig Morten Nilsen, i NBF uttaler til NRK at bileiere må skjerpe seg.

 • Ta de useriøse: krimtips@vegvesen.no

  Fra scenen på Servicemarked16/Nyttekjøretøykonferansen hadde Frank Martinsen, eier og leder av fire verksteder en oppfordring: tips krimenheten i Statens Vegvesen om useriøse og ulovlige verksteddrift. Send tips til krimtips@vegvesen.no

 • Storsamling mot svart arbeid

  I fellesskap har Norges Bilbransjeforbund og Oslo og Akershus Bilbransjeforening invitert til dugnad mot svart arbeid og arbeidslivskriminalitet i bilbransjen.

 • Sterkere lut mot useriøse aktører

  Vegdirektoratet har opprettet en egen seksjon for å arbeide mot kriminalitet. Dette er et tiltak vi har stor tro på. Målrettet innsats mot useriøse aktører vil kunne utgjøre en forskjell i kampen mot useriøse aktører.

 • Bekjemp svart arbeid og sosial dumping

  Norges Bilbransjeforbund og Fellesforbundet har i samarbeid utarbeidet en enkel veileder som skal gjøre det enklere å velge seriøse underleverandører. Bilbransjen må arbeide hardt for å være sikker på å ikke bygge opp under ett useriøst arbeidsliv.

 • Veileder for å velge seriøse underleverandører

  Denne veilederen er utarbeidet for å gi råd og informasjon dersom din bedrift skal benytte et eksternt firma/underleverandør. Den er laget av NBF og Fellesforbundet i samarbeide for å bidra til seriøsitet og å bevare bilbransjen som konkurransedyktig og attraktiv.

Postadresse: Fakturaadresse:
Postboks 5486 Norges Bilbransjeforbund
Majorstuen, 0305 Oslo NHO SP SCANNING
Tlf: +47 22 54 21 00 PB 5250 Majorstuen
firmapost@nbf.no 0303 Oslo

Besøksadresse:
Vi ønsker elektronisk faktura (EHF) til org.nr 984 469 403

Middelthunsgate 27, Oslo            

Informasjonskapsler       Personvernerklæring