NBFs Årskonferanse: Bilbransjens bærekraftsuke

  • 27. apr 2021Kl. 13:00–15:00
  • Gratis. Kun åpent for NBFs medlemmer.
  • Påmeldingsfrist 27.april 2021

27. april arrangerer NBF en digital årskonferanse. Tema er NBFs nye strategi og bærekraft. Faktisk inviterer vi til en hel bærekraftsuke.

Her får du mange gode grunner til å melde deg på årskonferansen!

Spørsmålet vi stiller er hvordan bilbransjen kan bidra til et bærekraftig samfunn og fortsatt tjene penger. På selve årskonferanse tirsdag vil et knippe bilbransjefolk fortelle om hvordan de forbereder seg på å møte morgendagen. Hvilke grep tar de for å skape arbeidsplasser og vekst? Stikkord er hvordan bli enda bedre på de tradisjonelle forretningsområdene, hvorfor bør vi lære mer om nye forretningsområder og hvorfor er egentlig sirkulærøkonomi viktig.  

Bærekraftsmålene er ikke noe vi må oppfylle i morgen. Bilbransjen er allerede svært bærekraftige. Det handler om å bli litt bedre. Først og fremst fordi kundene og samfunnet vil kreve det av oss. Derfor løftes bærekraftsmålene frem på NBFs årskonferanse.  

Onsdag, torsdag og fredag samme uke arrangerer vi frokostmøter om samme tema. Praktisk informasjon om hvordan forbedre bedriften. Stikkord er blant annet miljø/klima og lærlinger.  Les mer om bærekraftsfrokostene og meld deg på her > 

Arrangementet er kun for medlemmer og helt gratis.  

Årskonferansen arrangeres heldigitalt. 

Her er årets foredragsholdere!