Digitalt frokostmøte for medlemsbedrifter: VALG 2021 - hva skjer a?

  • 1. sep 2021Kl. 09:00–10:00

Hver onsdag inviterer vi medlemsbedriftene våre til et digitalt frokostmøte med aktuell tematikk. Vi spanderer innholdet, bare fyll opp kaffekoppen og logg deg på!

VALG 2021: Hva skjer a?

Det er et godt spørsmål. Bil, hurtiglading, økte bensinpriser og bompenger har blitt hete temaer i valgkampen. Men det er ikke lett å holde oversikt. Ingen spørsmål er for dumme når vi inviterer til spørretime med Stig Morten og Egil på vårt frokostmøte denne onsdagen mellom 09:00 og 10:00.

Hvilke partier er egentlig for moms på elbil og når? Og på hvilken grense? Hvordan har NBF jobbet mot politikerne før valget og hva tenker vi etter valget? Og hva skjer egentlig med engangavgiften ved et regjeringsskifte?

Det er ikke alltid like lett å bli klok på politikerne våre. Men vi skal forsøke å lose deg gjennom.

Send inn dine spørsmål allerede nå til: christian.lagaard@nbf.no, eller still spørsmål underveis i chatten.

Christian Lagaard sittende blid 72 dpi 800 x 533 til Epi.jpg
Vi bruker Teams som digital møteplattform og alle som er påmeldt mottar Teams-linken noen dager før møtet, og ved hjelp av denne får man tilgang til møtet. Deltakelse i de digitale frokostmøtene er med andre ord like enkelt som å delta i ordinære Teams-møter.

Regelmessig vil NBF gjennom sine nyhetsbrev annonsere de kommende frokostmøtene noen uker frem i tid. For å sikre at vi hele tiden tilbyr aktuelle temaer annonseres ikke møter for langt frem i tid, men altså regelmessig innenfor en begrenset periode.

Digitale frokostmøter vil bli gjennomført hver onsdag fra kl. 09:00, og med varighet på 30 – 45 minutter. Normalt vil det i hvert møte bli presentert 1 – 2 temaer og deltakerne får anledning til å stille spørsmål i form av chat.