Norges Bilbransjeforbund

Innhold

Arrangementer

Vis filtrering

5 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
5 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 19. november 2019,

  Næringslivets Hus, Majorstuen, Oslo

  Hva når elbilparken øker?

  Flere bilmerker kommer med el-/hybrid modeller og flere på verkstedsiden bør tilpasse seg til den økende andel el-biler. NBF ønsker i den anledning å invitere til et medlemsmøte med tema el-biler. Da er det viktig at vi har korrekt informasjon å gi til kundene og at vi påser at sikkerheten rundt håndtering av el-bilene blir ivaretatt.

 2. Webinar trygg kjemikaliebruk

  NBF og Kiwa ønsker å invitere til webinar i trygg kjemikaliebruk. For å tilby NBF sine medlemmer gode betingelser på kurs og tjenester har NBF og Kiwa formalisert et samarbeid.

 3. Webinar trygg kjemikaliebruk

  Vårt webinar den 10. desember ble fulltegnet på noen timer, her kommer en ny sjanse til å få med seg webinaret! NBF og Kiwa ønsker å invitere til webinar i trygg kjemikaliebruk.For å tilby NBF sine medlemmer gode betingelser på kurs og tjenester har NBF og Kiwa formalisert et samarbeid.

 4. HMS e-læring

  Er du leder i en bedrift, er du lovpålagt å gjennomføre opplæring i HMS. E-læringsprogrammet tilfredsstiller de krav som stilles i Arbeidsmiljølovens § 3.5. Kurset tar blant annet for seg lovkrav knyttet til HMS-arbeid i bilbransjen. I tillegg får man tilgang til en rekke verktøy i form av skjemaer og sjekklister, samt linker som man kan benytte i det videre HMS-arbeidet i bedriften. Dette kurset er gratis for NBF-medlemmer, og åpent kun for NBF-medlemmer.

 5. Miljøfokus Bil - en enkel og effektiv vei til Miljøfyrtårn

  Nå er det mulig å innføre miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårn sine krav på en enkel måte via Webinar. Utgangspunktet er en nyutviklet metodikk, en pedagogisk og ubyråkratisk tilnærming for å innføre miljøledelse raskere og kostnadseffektivt enn en vanlig fremgangsmåte.