Norges Bilbransjeforbund

Innhold

Kurs 3. Innføring i trygg kjemikaliehåndtering

  • 24. sep 2020Kl. 09:00–12:00
  • Medlemspris 1890,- Ikke-medlem kr 2100,-
  • Påmeldingsfrist 20. august 2020

For alle - både dere som selv håndterer, og dere som har ansvar for ansatte som håndterer kjemikalier. Pakken består av 3 kurs som kan tas samlet eller hver for seg, men vi anbefaler å ta alle tre, for å oppnå best mulig læringsutbytte. Les mer om kursene nedenfor.

Som arbeidsgiver plikter du å sikre opplæring for ansatte i bl.a. bruk av kjemikalier, sikkerhetsdatablad, stoffkartotek og verneutstyr. Gjennom en blanding av forelesning, dialog og praktiske øvelser i disse kursene vil dette kravet dekkes, og det viktigste av alt, en lærer hvordan en kan gjøre arbeidsplassen tryggere for seg selv og sine kollegaer.

Fordeler med nettkurs: lett tilgjengelig, trenger ikke bruke tid eller penger til å reise/overnatte. Miljøvennlig.

Pakken består av 3 kurs som kan tas samlet eller hver for seg, men vi anbefaler å ta alle tre, for å oppnå best mulig læringsutbytte. 

Bestill alle kursene samlet og få pakke pris på 4500,- (ikke-medlemmer kr. 5000,-). Alle kurs er fritatt MVA. 

Praktisk informasjon:

En deltaker per oppkobling. Det er viktig at du bruker en PC med kamera og hodetelefoner under kurset. Dette for å forhindre feedback mellom mikrofon og høyttaler. Opptak av kurs er ikke tillatt. I forkant av kurset vil deltager motta en e-post med kursmateriell, lenke til nettkurs og en brukerveiledning for oppkobling. Denne vil bli sendt ut av Kiwa. Ved påmelding samtykker du at NBF oversender dine kontaktopplysninger til Kiwa. Kiwa vil kun benytte denne informasjonen i forbindelse med gjennomføring av denne kursserien.

Gjennomføring av kurset forutsetter nok påmeldte.