NBFs høstmøte blir heldigitalt - nå kan alle bli med!

  • 17. nov 2020Kl. 15.00–17.30

NBFs Høstmøte 17. november blir et heldigitalt arrangement. Dermed er det rom for absolutt alle! Ta med deg litt faglig påfyll og inspirasjon. Det trengs når dagene blir stadig mørkere, og smittetallene gjør at vi ikke kan møtes fysisk.

Med optimismen som rådet rundt gjenåpning av samfunnet etter nedstenging i våres, besluttet vi i NBF å invitere til et kombinert digitalt og fysisk. Høstmøte på syv forskjellige lokasjoner i Norge.

Etter den siste tidens oppblomstring av korona-smitte, har vi funnet det mest ansvarlig å endre arrangementet til en heldigital møteplass – noe vi beklager, men som vi regner med at alle forstår. Det positive er at alle kan delta, uansett hvor de bor.

Arrangementet starter kl 1500 og avsluttes kl 1730 den 17. november

Melder du deg på kan du følge hele arrangementet, som er kostnadsfritt, fra din egen PC hvor du måtte befinne deg > 

Alle som allerede har meldt seg på til det lokale arrangementet har fått beskjed og får den 13/11 tilsendt lenke for å følge arrangementet  – du behøver ikke å foreta deg noe!

Se pitstop fra Stig Morten Nilsen med tanker om Høstarrangementet her > 

Fra Oslo får du høre sentrale bransjenavn: konsernsjef i Møller Mobility Group Petter Hellmann, kjedeleder i Sjekkpunkt Ole Helge Ratvik og adm. dir i NBF Stig Morten Nilsen. 

Petter Hellman, Møller Mobility Group;

Petter Hellman. Foto: Møller Mobility Group.

"Muligheter i det grønne skiftet"
90 prosent av salget kan allerede neste år bli elektrisk, melder Møller Mobility Group. Det er en enorm endring på kun få år. Vi kjenner alle til elektriske bilers reduserte servicebehov, og utfordringene med ny teknologi. Hvordan ser Møller Mobility Group for seg å håndtere dette?

Petter Hellmann, konsernsjef, kommer til NBFs høstmøte for å dele sine tanker. Hvilke utfordringer står de i og hvordan skal de håndtere det? Hvordan ser de egentlig for seg fremtiden?

Ole Helge Ratvik, Sjekkpunkt:

Ole Helge Ratvik. Foto: privat

Med den slående tittelen "Verksted reality - hvem skal ut?" setter Ole Helge Ratvik fokus på verkstedmarkedet sett fra en verkstedkjedes side. Man må tilpasse seg markedet og utviklingen, hvis ikke står man i fare for å bil "stemt ut" om man skal bruke reality-terminologien.

Stig Morten Nilsen, NBF:
Stig Morten Nilsen. Foto: Thomas Brun/NTBkommunikasjon

I september fikk NBF nye vedtekter som gir et handlingsrom til å favne bredere som interesseorganisasjon for hele den norske bilbransjen. Hvilke veivalg er det NBF nå står ovenfor, hvilke dilemmaer finnes og hva blir konklusjonene for organisasjonens videre utvikling? Administrerende direktør i NBF, Stig Morten Nilsen, orienterer.

Videre vil du blant annet få høre Enova informere om den nye støtteordningen for anskaffelse av elvarebil, NBFs fagsjef HMS og kvalitet Heidi Chr. Lund orienterer om smittevern for bilbransjen i den nye smitteoppblomstringen og områdeleder drift og utvikling i NBF Tor Simonsen orienterer om den nye verkstedforskriften. I tillegg orienterer fagsjef bilsalg i NBF, Tore Rylander om "Ny bransjenorm for vurdering av unormal slitasje".

Velkommen til NBFs digitale høstmøte 17.november!