Norges Bilbransjeforbund

Innhold

Endring i presentasjon av bildata

Finn.no har i samråd med Norges Bilbransjeforbund og Forbrukerrådet besluttet å gjøre endringer i presentasjonen av bildata i bruktbilannonsene på Finn.no. Endringen som nå trer i kraft gjøres for å underbygge den tidligere kommuniserte regelen om at man krever enten registreringsnummer eller VIN-nummer fra annonsør ved publisering av annonse.

Det betyr i korte trekk at det nå vil være obligatorisk med visning av kjøretøyets registreringsnummer i annonsene på Finn.no, og hvis kjøretøyet er bruktimportert og ennå ikke har fått norsk registreringsnummer vil det være obligatorisk med visning av bilens VIN-nummer.

Se også Finn.nos informasjon her: 

I samråd med Norges Bilbransjeforbund og Forbrukerrådet harFINN.no besluttet å gjøre en endring i presentasjonen av bildata på annonsesidene på FINN bil.

Endringen som når trer i kraft gjøres for å underbygge den tidligere kommuniserte regelen om at vi krever enten registreringsnummer eller VIN-nummer fra annonsør ved publisering av annonse.

Etter gjentatte forsøk på å omgå denne regelen fra annonsører påFINN.nohar vi nå sammen besluttet å presentere begge disse feltene på annonsen. Dette medfører at en bilannonse på FINN alltid vil vise feltene "Reg.nr" og "Chassis nr. (VIN)".

Vi minner om at kravet om enten registreringsnummer eller VIN nummer for å få publisert annonse blir stående.

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med din salgsrådgiver i FINN motor, eller send e-post til kbil@finn.no