Bilbransjens nye smittevernveiledning hever standarden

Publisert

Smittevern er PRI1 og det har det vært siden 12. mars. Bilbransjens og Standard Norge har i samarbeid utviklet en smittevernveiledning. De nye retningslinjene gir en trygghet i korona-hverdagen for bilbransjen.

Den nye veiledningen er skrevet på oppdrag fra helsemyndighetene og gjelder spesifikt bilbransjen. Den er en av flere bransjespesifikke smittevernveiledninger som Standard Norge utvikler i samarbeid med bransjene selv. 

Veiledningen som gjelder for bilbransjen beskriver smitteverntiltak for blant annet kundemottak, verksted og salgshall, og bygger på den såkalte Covid-19-forskriften. Veilederen er utarbeidet i samarbeid med Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

En ekstra trygghet 
Den nye veiledningen er mer detaljert enn tidligere versjoner, og gir derfor bransjen en ekstra trygghet. Veilederen blir oppdatert av Standard Norge og er tilgjengelig på Standard Norge sine sider og NBFs nettsider om smittevern.

Har dere forholdt dere til den gamle smittevernveilederen er det nok innenfor, den nye bygger på det samme, men er litt mer detaljert. Det er alltid viktig å forholde seg til de nyeste regler lokalt og nasjonalt.

Her finner du smittevernveilederen>

https://arbinn.nho.no/ finnes mye nyttig informasjon om korona og annet relatert til arbeidsmiljø.

Les artikkelen om den nye smittevernveilederen for bilbransjen hos Standard Norge > 

NBF-medlemmer finner våre smittevernplakater til bruk i sine lokaler og sine nettsider i sin digitale verktøykasse >