Bilfag med ny Diagnose App

Som et ledd i videreutvikling av bilfag serien med elektroniske lærebøker, har vi nå sluppet det siste tilskuddet i familien, nemlig Bilfag Diagnostikk. Det er et godt verktøy for å kunne forstå utvikling og oppbygning av motorstyresystemer på et moderne kjøretøy.

Læreboken tar for seg prinsippene for motorstyring og legger også til rette for praktisk trening i, blant annet multimeter, oscilloskop og moderne EOBD seriell diagnose.

Bilbransjen tar med dette den elektroniske læreboken et godt steg fremover og baner vei for å sikre god fagopplæring for elever og lærlinger. Diagnoseteknikk appen inneholder pr i dag de mest grunnleggende elementene for å kunne måle og forstå motorstyresystemer innen diesel og bensinmotorer. Den vil bli videreutviklet og utvidet med mer informasjon og øvingsoppgaver fremover, men er allerede i dag et meget godt tilskudd til opplæring i skole og i læretiden.

Utvidelse 2:0

Det neste skrittet bilfag jobber med, er å kunne innlemme en EOBD Interface modul i Diagnoseteknikk. Det vil bety at bilfag-appen kan kobles direkte mot en bil via EOBD kontakten og man kan lese ut feilkoder og dataparametere i sanntid.
Selv om diagnoseteknikk appen er gratis, vil en Bilfag EOBD Interface koste rundt 1700 kr.
Vi håper å kunne lansere denne modulen en gang rundt nyttår.

Så oppfordringen er klar, last ned bilfag appene gratis og bli dyktig på bilfag!!

Her finner du Bilfagappene på App store >

Her finner du Bilfagappene på Google Play >