Foto: NTB

Husk smittevern skal være PRI 1 - ingen vet hvor påskeharen hopper!

Nyhet

Publisert

Antall vaksinerte blir flere, og vi kommer inn i en lysere periode. Men samtidig hører vi at smittetallene går oppover og steder hvor en har vært skjermet for smitte opplever nå delvis å stenge ned.

Gjennom siste året har vi hørt om flere medlemmer som har opplevd smitte i bedriften. De som har vært gode på smittevern, har klart å komme seg ut av situasjonen raskere, og uten nødvendigvis å stenge. Konsekvensene av å måtte stenge er så store, så det er bare og holde ut.

Når en tar smittevern på alvor, så bidrar alle og en til å redusere smitte lokalt og samfunnet kan åpne raskere igjen, det er jo det vi ønsker oss. Som samfunnskritisk rolle er det også viktig at verkstedene som skal sikre andre med samfunnskritiske funksjoner holder seg trygt på veien.

Vi ønsker å skape trygghet for ansatte og for kundene slik at de kan føle trygghet, da vil kanskje hverdagen være litt nærmere. HUSK å minne ansatte og kunder på riktig smittevern, vis at dere bryr dere. God kundepleie blir bare viktigere og viktigere.

Bilbransjen har vært gode på smittevern, vi har hørt om ulike kohorter og arbeidslag på verkstedene. Bilselgerne har brukt digitale flater til å følge opp kundene i større omfang enn tidligere, dette er helt sikkert noe en vil ta med seg videre.

Smittevern regler og råd har blitt endret så mange ganger at vi kan bli svimle av mindre. Følg med på de nasjonale rådene og de lokale der hvor dere holder til. Det er de strengeste reglene som gjelder.

NBF og NHO oppdaterer sine nettsider så fort vi kan, men alle har et ansvar for å følge med siste endringene selv.

Her finner du NHOs korona side >

Her finner du NBFs koronaside >

En skal følge de reglene og rådene som gjelder der en har bostedsadresse.

Husk smittevern skal være PRI 1 - ingen vet hvor påskeharen hopper.

heidi til bloggen.PNG