AutoMester blir medlem i NBF

Nyhet

Publisert

Verkstedkjeden AutoMester blir en del av bilbransjefamilien i NBF. Det er kjedekontoret som har valgt å bli medlem. Vi ønsker dem hjertelig velkommen!

Tilgang til bransjekunnskap og bli en del av felleskapet var viktige grunner til at AutoMester blir medlem.

- Vi har valgt å bli medlem. NBF samler hele bransjen og arbeider for bilen, og det vil vi være en del av. Samtidig ser vi en verdi å få tilgang til NBFs møteplasser, verktøy/maler og kunnskap. En annen viktig årsak er NBFs sterke fokus på seriøsitet og profesjonalitet, sier Katrine Køste, kjedeleder i AutoMester.

Katrine Køste, kjedeleder i AutoMester. Foto: AutoMester. 

AutoMester er det første rene verkstedkjeden som har valgt å bli medlem i NBF. Etter vedtektsendringene høsten 2020 åpnet også NBF for at kjedekontor kunne bli medlem. Årsaken til at medlemsgrunnlaget ble utvidet var for å kunne favne hele bilbransjen.

- Vi er stolte av å få AutoMester med på laget. Skal bilbransjen bli hørt må de profesjonelle og seriøse i hele bransjen stå sammen. Og denne kjeden er en svært seriøs og profesjonell verkstedkjede. Vi skal jobbe hardt for at de vil få merverdi av sitt medlemskap. I tillegg er jeg helt sikker på at NBF vil kunne lære mye av AutoMester, sier Knut Martin Breivik, avdelingsleder i NBF.

Knut Martin Breivik. Foto: Thomas Brun/NTB/NBF

AutoMester er en landsdekkende kjede med 222 offentlig godkjente bilverksteder. Verkstedene er selvstendige økonomiske enheter - egne selskap som utfører EU-kontroll og alt av service, reparasjon og bilskade på din bil i hele Norge

- Å ha NBF-skiltet på veggen er et kvalitetstegn vi ønsker. Og arbeidet NBF gjør for å hjelpe verksteder på drift, kundehåndtering og i personalspørsmål er viktig. Vi har ønsket å ha ubegrenset tilgang til denne kunnskapen og det får vi nå, legger Køste til.