Knut Martin Breivik blir ny leder for NBFs fagområder

Nyhet

Publisert

Med virkning fra 1. mars overtar Knut Martin Breivik som leder for bilbransjens fagområder i NBF etter Tor-Sigurd Simonsen som skal begynne hos Erik Arnesen som leder for skadesatsningen. Knut Martin blir dermed også en del av NBFs ledergruppe.

- Det er godt å vite at vi har kompetente folk internt i NBF som står klare til å overta når det behøves. Vi er glade for at Knut Martin ønsket å tre inn i denne viktige lederrollen. Etter fem år i NBF kjenner han arbeidet godt og sikrer en sømløs overgang. I tillegg vil Knut Martins lange ledererfaring fra bilbransjen bidra til at dette blir veldig bra, sier Stig Morten Nilsen, adm. dir. i NBF.  

Knut Martin har i dag ansvaret for blant annet servicemarked og nyttekjøretøyområdet og vil i sin nye rolle få ansvar for alle våre medlemmers driftsområder.  

Knut Martin Breivik. Foto: Thomas Brun/NTB/NBF

Knut Martin har omfattende erfaring fra norsk bilbransje, 
som i ulike lederfunksjoner både fra importør- og forhandlersiden. Fra bilbransjen kan nevnes salgsleder og servicemarkedsdirektør i Nissan Norge AS, direktør/country manager i Nissan Nordic Europe norske avdeling, direktør for Mercedes-Benz nyttekjøretøy i Bertel O. Steen AS og som daglig leder i Automobil-Kompaniet AS i Drammen. En bransjereise på 25 år 

Knut Martin ble ansatt i NBF i 2016 og har siden da i hovedsak hatt ansvaret for servicemarkedet og nyttekjøretøy.  

- Jeg er bilbransjemann og gleder meg til å fortsette reisen i denne lederfunksjonen. NBFs arbeid innenfor driftsområdene er viktig. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at vi fortsatt er relevante og nyttige for NBFs medlemmer, sier Knut Martin Breivik.   

Tor-Sigurd avslutter i NBF til påske, men Knut Martin overtar ansvaret tidligere slik at det blir en god overlapping. En stilling som fagsjef innenfor servicemarkedet/ skade og lakk vil bli besatt så raskt som mulig.