Knut Ole Magistad er ansatt som ny fagsjef i NBF med spesielt ansvar for servicemarkedet, skade og lakk. Han kommer fra Mobile Hønefoss, tidligere Ringerike Bilsenter, som Knut Ole startet opp i 2002.

- Som siviløkonom, erfaring fra bank og senere alt som har med bilforhandlerdrift, har vi her en fagsjef med en solid bakgrunn som vil kunne bistå våre medlemmer på en utmerket måte. Det er heller ikke et minus at han kommer fra en bilfamilie, og dermed har fått inn verksted- og forhandlerdrift med morsmelka, sier Knut Martin Breivik, avdelingsleder Drift og utvikling i NBF. 

Knut Ole har erfaring fra karosserivirksomhet. I tillegg til å ha lederansvar i hele forhandleren har han ledet servicemarkedssiden, og har dermed både merkantil- og fagkompetanse. Som tidligere deltaker i Opel-rådet med spesielt ansvar for servicemarkedet har han et godt overblikk over denne delen av virksomheten hos en hel kjede av forhandlere, samt en bred kontaktflate. 

Knut Ole Magistad foto Mobile Hønefoss.PNGKnut Ole Magistad. Foto: Mobile Hønefoss. 

- Jeg hadde tenkt å ta meg en lang ferie, men når denne muligheten bød seg var det lett å si ja. Det er motiverende å kunne følge med på og kanskje påvirke en bransje som jeg nærmest er født inn. 
Jeg føler jeg kommer inn i et godt faglig miljø sammen med flere som brenner for norsk bilbransje, sier Knut Ole Magistad, ny fagsjef i NBF.  

Knut Ole Magistad starter i jobben i august 2021. 

For mer informasjon/kommentarer kontakt:  

Knut Martin Breivik 
Tlf: 915 46 120 
E-post: knut.martin.breivik@nbf.no 

Knut Ole Magistad 
Tlf: 901 20 330 
E-post: knutole1@outlook.com