27. april kl 13.00 til 15.00 arrangerer NBF en digital årskonferanse. Tema er NBFs nye strategi og bærekraft. Faktisk inviterer vi til en hel bærekraftsuke.

Spørsmålet vi stiller er hvordan bilbransjen kan bidra til et bærekraftig samfunn og fortsatt tjene penger. På selve årskonferanse tirsdag vil et knippe bilbransjefolk fortelle om hvordan de forbereder seg på å møte morgendagen. Hvilke grep tar de for å skape arbeidsplasser og vekst? Stikkord er hvordan bli enda bedre på de tradisjonelle forretningsområdene, hvorfor bør vi lære mer om nye forretningsområder og hvorfor er egentlig sirkulærøkonomi viktig.  

Stig Morten Nilsen. Foto: Thomas Brun/NTB/NBF

Bærekraftsmålene er ikke noe vi må oppfylle i morgen. Bilbransjen er allerede svært bærekraftige. Det handler om å bli litt bedre. Først og fremst fordi kundene og samfunnet vil kreve det av oss. Derfor løftes bærekraftsmålene frem på NBFs årskonferanse. 
 

Onsdagen, torsdagen og fredagen samme uke arrangerer vi frokostmøter om samme tema. Praktisk informasjon om hvordan forbedre bedriften. Stikkord er blant annet miljø/klima og lærlinger.  

Arrangementet er kun for medlemmer og helt gratis.  

Velkommen til NBFs årskonferanse.  

Meld deg på NBFs årskonferanse her > 

Les mer om bærekraftsfrokostene våre samme uke her >