Nytt og oppdatert lederutviklingsprogram for servicemarkedsledere

Vi har på ny gleden av å invitere eksisterende og kommende ledere i bilbransjen til Lederutviklingsprogram for servicemarkedsledere.

Les mer om lederutviklingsprogrammet

Oppstart 26.-27. oktober 2022

Grunnet pandemien har vi hatt et opphold en periode, men starter nå opp igjen og inviterer herved til det som blir kull nummer seks av kandidater som har gjennomført dette programmet.

Bransjen er i endring, men noen grunnleggende prinsipper i arbeidslivet må man som leder ha med seg. Gjennom lederutviklingsprogrammet gir vi faglig påfyll og oppdatering til deg som leder eller kommende leder. Programmet avsluttes med en eksamen og det utstedes diplom.

-Programmet ble introdusert i 2017, men er nå nylig oppdatert for å ta opp i seg de endringer som bransjen står ovenfor, forteller Knut Martin Breivik, avdelingsleder Drift og utvikling i NBF.

Knut Martin Breivik NBF sittende foroverlent websize 72 dpi.jpgKnut Martin Breivik. Foto: Thomas Brun/NTB/NBF

Undervisningen foretas av erfarne medarbeidere i NBF, samt av Scandinavian Technology Institute (STI) hvor instruktør er Leif Ottesen som har mange års erfaring med trening av bilbransjemedarbeidere.

Programmet gjennomføres dels som undervisning, dels enkle gruppearbeider samt gode diskusjoner hvor man han dele og hente erfaring fra bransjekolleger. Det gis også enkle praktiske oppgaver som man kan ta med seg i sin daglige arbeidssituasjon.

Programmet gjennomføres i tre fysiske samlinger à 1,5 dager hos NBF i Næringslivets Hus på Majorstua. 

På hvert kull tar vi inn maks 20 deltakere for å få en god dialog og interaksjon mellom deltakerne.