Norges Bilbransjeforbund

Innhold

Artikler

Vis filtrering

153 resultater

Type artikkel
Velg område
153 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet koronaviruset

  Løypemelding fra Stortinget

  Stortinget har forhandlet om en ny krisepakke. Det viktigste tiltaket er støtteordningen som skal komme. Modellen for denne ble ikke presentert, men kommer på fredag. Stortinget presenterte likevel viktige tiltak.

 2. Nyhet koronaviruset

  Hold hjulene i gang - nye plakater til nedlast

  Vi har laget nye plakater til nedlast for våre medlemmer. Plakatene er ment brukt i sosiale medier og på nettsider.

 3. Nyhet koronaviruset

  Garantiordning for lån til bedrifter

  Den tidligere omtalte garantiordningen for lån til små og mellomstore bedrifter er nå godkjent av ESA, og fredag 27. mars offentliggjorde regjeringen at ordningen kan tas i bruk.

 4. Nyhet koronaviruset

  Nå må skadeverkstedene forberede seg på å tenke annerledes

  Riktig nok er situasjonen varierende, men hovedbildet er dessverre at verkstedene opplever omsetningssvikt og at stadig flere ser seg nødt til å permittere. Nye utfordringer lurer i nær fremtid og nå må skadeverkstedene forsøke å gjøre det beste ut av situasjonen.

 5. Nyhet koronaviruset

  Nå må vi redde arbeidsplasser

  La oss invitere folket til dugnad. En dugnad for å redde lokale arbeidsplasser. Som mange andre bedrifter så kan vi sysselsette folka våre så lenge vi har kunder. Det er ingen smittevern-grunner til at folk ikke kan kjøpe eller reparere biler nå.

 6. Nyhet koronaviruset

  Ingen utsettelse av innbetaling for engangsavgift

  Regjeringen foreslo ikke i dag at innbetalingen av engangsavgifter utsettes. Det er skuffende, men arbeidet fortsetter for at dette skal komme senere.

 7. Nyhet koronaviruset

  Nye digitale skjema fra NAV

  NAV har i dag lagt ut et nytt digitalt skjema for varsling til NAV ved permitteringer og masseoppsigelser.

 8. Nyhet koronaviruset

  Krisepakke for bedriftene er lansert

  Regjeringen la i dag frem en krisepakke for næringslivet. Dette er en kontantstøtte som er ment å bidra til at bedriften kommer seg igjennom krisen. Målet med pakken er at folk skal ha en jobb å gå tilbake til når hverdagen kommer. Det er mange detaljer og bransjetilpasninger som må på plass fremdeles. NBF vil arbeide aktivt med å sikre at bilbransjens behov blir ivaretatt.

 9. Nyhet koronaviruset

  Viktig informasjon vedrørende tiltak relatert til utsettelse av betalingsfrister

  Norske myndigheter har innført flere nasjonale tiltak for å håndtere de økonomiske konsekvensene av koronautbruddet. Gjennom ulike tiltakspakker har regjeringen sammen med Stortinget blant annet besluttet en del lettelser innenfor skatte- og avgiftsområdet. Det innebærer endringer i blant annet satser, avgifter, regler, sanksjoner og frister.

 10. Nyhet koronaviruset

  NBF sterkt imot en generell utsettelse av fristen for dekkomlegg

  Når man beskriver dagens situasjon i verkstedbransjen er det viktig å gi et mest mulig korrekt bilde av situasjonen. Bildet er nyansert og spesielt kapasiteten varierer fra verksted til verksted. Svært mange trenger desperat kunder i perioden som kommer.