Artikler

Vis filtrering

25 resultater

Type artikkel
Velg område
25 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Penger i statskassen - viktigere enn klimamålene?

    Pris påvirker nordmenns kjøpsbeslutninger, og økte elbilavgifter vil forsinke utskifting av bilparken. Elektrifisering av personbilparken er en lavthengende frukt sammenliknet med tilsvarende utslippskutt i andre deler av sektoren, slik at økte elbilavgifter gjør det vanskeligere å nå klimamålene for 2030.

  2. Obligatorisk oppfriskningsopplæring for PKK-kontrollører

    Som kjent må PKK-kontrollører på kurs for å beholde kompetansen og autorisasjonen for å kunne utføre PKK-kontroller, og dette er et lovpålagt krav. I 2018 kom det en endring i forskriften som innebar at alle PKK-kontrollører måtte ha en personlig godkjenning for å kunne utføre PKK. Forskriften ble innført etappevis med en overgangsordning på tre år. Dette vil si at de første kontrollørene som trenger oppfriskningsopplæring allerede nå må få på plass dette.

  3. Reflektor 2023 - en av NBFs medlemsfordeler

    Om kort tid sender NBF ut årets REFLEKTOR - et digitalt verktøy der du får oversikt over kvaliteten i egen bedrift. Selv de beste har forbedringspotensial. I bærekraftens tid ser en hvor viktig det er med å måle og sette seg nye høyere mål for å bli bedre.