Norges Bilbransjeforbund

Innhold

2 for 1, betaler kun for første dag, tilsvarer 37% rabatt på kurs i stoffkartotek fra EcoOnline!

Lær deg alt du trenger å vite om hva kjemikalieregelverket krever, og få nyttige tips til hvordan du kan imøtekomme regelverket i praksis gjennom EcoOnlines stoffkartotek.

Visste du at opplæring i bruk av stoffkartotek er et krav i Arbeidsmiljøloven?

EcoOnlines klasseromskurs og workshops er en god anledning til å komme i gang med oppbygging og vedlikehold av stoffkartotek. Kurset tar blant annet for seg relevante lover og forskrifter, opprettelse av lokasjoner, søk etter sikkerhetsdatablad, og risikovurdering.

Vi gir deg også tips om andre muligheter i systemet som gjør deg i stand til å utnytte stoffkartoteket på en profesjonell måte. Workshopen gir deg anledning til å jobbe konsentrert og uforstyrret i ditt eget stoffkartotek, samtidig som du kan få hjelp av en erfaren kursinstruktør.

Finn tid og sted som passer deg best

EcoOnline arrangerer kurs over hele Norge. Klikk her for å finne ut når vi kommer til et sted i nærheten av deg.

Kurset koster 3700 kr for 2 dager og i prisen er det inkludert lunch. Det vil si at dag 2 er gratis, forutsetter deltakelse to dager.  Bestill via skjemaet på hjemmesiden. Rabatten gjelder for kurs frem til oktober, og rabatten blir trukket fra på fakturaen

Hvorfor delta på kurs med EcoOnline?

-          Du får gode tips om hvordan du kan jobbe smartere og mer effektivt i stoffkartoteket ditt

-          Du øker din kunnskap om dokumentasjon av kjemikalier

-          Du får en oversikt over hvilke krav det stilles til dokumentasjon av kjemikalier

-          Kurset gjør deg i stand til å utnytte stoffkartoteket på en profesjonell måte

-          Du møter andre i din bransje hvor du kan utveksle ideer og erfaringer

-          Du lærer å jobbe systematisk med kjemikaliehåndtering

Dette er et praktisk kurs hvor du får nyttige tips om hvordan du kan jobbe enkelt og effektivt i EcoOnlies stoffkartotek. Etter kurset får du kursbevis som dokumenterer at du har gjennomført kurset. Meld deg på et av EcoOnlines kurs hereller klikk her ​​dersom du ikke allerede har EcoOnlines system og ønsker mer informasjon. 

Om EcoOnline

 EcoOnline er Nordens ledende og mest brukte aktør innen dokumentasjon av kjemikalier. Med EcoOnline får du tilgang til Nordens største database med sikkerhetsdatablader, automatisk oppdatering av sikkerhetsdatablader, verktøy for risikovurdering og substitusjon, videokurs, gratis APP og mye mer.