Innhold

NHO har fremforhandlet en pensjonsavtale som gir forutsigbare priser for alle medlemsbedrifter, og sikrer små bedrifter like gode avtaler som de største selskapene. Dette er en lønnsom og forståelig pensjonsavtale.

NHO Pensjon - like godt avtale uansett omsetning

Her finner du informasjon til bedriftskunder fra NHO Pensjon om koronasituasjonen > 

Ledere, Ledende ansatte og nøkkelpersoner kan bli med i et kostnadsfritt lederprogram, kalt Storebrand Pluss. Her får de god hjelp til å se muligheter og ta lønnsomme valg rundt deres økonomi, både som privatperson og bedriftsleder.

De ansatte får riktig hjelp til å få bedre kontroll over sin pensjon gjennom tilgang til seminarer, personlig oppfølging og helhetlig oversikt over nett. I tillegg til dette får de 20% rabatt på private forsikringer, og ekstra gode betingelser på sine pensjonskapitalbevis. Pensjonspengene blir investert i bærekraftige selskaper for å sikre god, langsiktig avkastning.

Storebrand avlaster deg som leder med spørsmål rundt pensjon ved å synliggjøre bedriftens avtaler overfor de ansatte. Du, derimot, får tid til å fokusere på helt andre ting.

Ta kontakt med Storebrand på storebrand.no/nho for å motta et uforpliktet tilbud på NHO Pensjon.

Her kan du se hva andre bedrifter i bilbransjen har valgt >  

Blir du usikker på hva du skal svare når de ansatte spør om bedriftens pensjonsavtale? En rekke ledere har allerede stilt de vesentlige spørsmålene – og her kan også du nyte godt av svarene >

Foto: NHO

Vi hadde ikke hatt kapasitet til å holde styr på dette på egenhånd

Når ekspertisen din er bil og motor, er det beleilig at andre er racere på pensjon, sier daglig leder i Varanger Auto, Hans Kristiansen.