NBF inngår samarbeid med ledende miljø innen bilbransjen

Har du behov for en revisor eller rådgiver med inngående kjennskap til bilbransjen? NBFs nye samarbeidspartner BDO kjenner utfordringene og ser mulighetene, og kan hjelpe din virksomhet med å nå sine mål.

Hvem er NBFs nye samarbeidspartner?

BDO er et rådgivnings- og revisjonsselskap, som er tett på norsk nærings- og samfunnsliv over hele landet. Selskapet har lang erfaring fra oppdrag for både større og mindre kunder i bilbransjen, innenfor alt fra dekkservice og bilverksteder, til forhandlere og importører. Med høy kvalitet i leveransene og et oppriktig engasjement for mennesker, næringsliv og samfunn, skaper og sikrer BDO verdier for kundene sine.

Kundefordeler for deg som er NBF-medlem:

  • Gunstig tilbud på revisjon etter avtale
  • Tilgang til alle BDOs tjenester til reduserte priser
  • 30 minutters gratis rådgivning på telefon med en av BDOs bransjeeksperter innenfor ønsket fagområde
  • Tilgang på relevante artikler fra BDO på NBF.no, i nyhetsbrev og i bladet Bilbransjen
  • Invitasjon til bransjerelevante konferanser om relevante områder

Hva kan BDO hjelpe deg med?

Ved å overlate deler av ansvarsområdene til BDO får du tid til å fokusere på det du gjør best. Samtidig kan du være trygg på at rådgivnings- og revisjonsselskapet hjelper deg å nå dine mål. Med solid bransjeerfaring, ledende fagmiljøer innenfor skatt og avgift, risikostyring & internkontroll, selskapstransaksjoner, datasikkerhet og Business Analytics hjelper BDO deg med et komplett grunnlag for solid styring og kontroll.

Hos BDO får du på en rådgiver og revisor som er tett på både deg og bransjen. Hos dem får du en verdifull sparringspartner som bidrar med råd og veiledning som gir deg merverdi. Som BDO-kunde får du også tilgang på bransjespesifikk innsikt, gjennom relevante kurs og seminarer, i tillegg til tilgang til deres årlige bilbransjeanalyse.

Ved behov, har BDO også bransjespesialister innenfor et bredt spekter av rådgivnings- og advokattjenester.

Les mer om BDOs bransjesatsing innenfor bil her.

Ta kontakt med NBF eller bransjeleder Kjell-Fredrik Kristiansen i BDO Norge, om du vil høre mer: