Autoriserte og seriøse verksteder

6 av 10 vet ikke hvordan velge et godkjent verksted. Bransjen må bidra til å opplyse flere. Derfor har NBF sammen med mange andre satt sammen informasjonsmateriell og filmer som skal opplyse bileiere om hvorfor velge godkjente verksteder.

6 av 10 vet ikke hvordan velge et godkjent verksted. Bransjen må bidra til å opplyse flere. Derfor har NBF sammen med mange andre satt sammen informasjonsmateriell og filmer som skal opplyse bileiere om hvorfor velge godkjente verksteder. Saker og filmer finner du på www.godkjentverksted.no. Legg det på egne nettsider, send de ut som nyhetsbrev eller del det på Facebook. Vi håper du kan dele informasjonen om www.godkjentverksted.no.

Tom valgte et uautorisert og useriøst verksted. Det gikk ikke bra. Tar du sjansen på å velge et ulovlig verksted? 6 av 10 vet ikke hvordan velge et godkjent verksted. Bransjen må bidra til å opplyse flere. Derfor har vi sammen med mange andre satt sammen informasjonsmateriell og filmer som skal opplyse bileiere om hvorfor velge godkjente verksteder. Vi håper du kan bidra med å dele informasjonen.

Les sak i VG som viser at folk ikke kjenner til godkjenningsordningen for bilverksteder: Undersøkelse: Vet ikke hvordan de finner godkjent bilverksted - dette må vi gjøre noe med. Derfor inviterer vi hele bilbransjen til dugnad. Mange andre aktører vil også bidra.

Saker og filmer finner du på www.godkjentverksted.no. Legg det på egne nettsider, send de ut som nyhetsbrev eller del det på Facebook. Poenget er at altfor mange ikke kjenner til godkjenningsordningen, og det skaper trøbbel og bidrar til useriøsitet, svart arbeid og sosial dumping. 

Teksten under kan du bruke på egne nettsider og spre via feks nyhetsbrev eller Facebook:

Tom er ikke alene om å velge et ulovlig verksted. Seks av ti bileiere vet ikke hvordan de skal finne et godkjent verksted. Statens vegvesen mener at det er skremmende. Dette er alvorlig, fordi feil valg av verksted kan gjøre deg mindre trygg. Det ønsker vi i å gjøre noe med. Du kan velge akkurat hvilket verksted du vil, men vit hva du gjør – og velg for all del et verksted som er godkjent.