Digitalt frokostmøte for medlemsbedrifter "Strømpriser og inflasjon "tømmer" lommeboken til kundene. Det blir vanskeligere å drive i bilbransjen. Kommer det strømstøtte?"

  • 7. sep 2022Kl. 09.00–10.00

Hver onsdag inviterer vi medlemsbedriftene våre til et digitalt frokostmøte med aktuell tematikk. Vi spanderer innholdet, bare fyll opp kaffekoppen og logg deg på!

Skyhøye strømregninger, høy inflasjon og ingen bedring i sikte. NBF har spurt medlemmene om hva effekten er. Tallene er oppsiktsvekkende. Det er allerede blitt mer krevende, og det er skyer i horisonten.  

Næringslivet venter spent på regjeringens tiltak for å hjelpe bedriftene med strømregningen. Samtidig er det usikkert om vi kan forvente for mye. Hva arbeides det med, og hva kan vi forvente?  

Velkommen til frokostmøte klokka 09.00 onsdag 7. september.  

Vi bruker Teams som digital møteplattform og alle som er påmeldt mottar Teams-linken noen dager før møtet, og ved hjelp av denne får man tilgang til møtet. Deltakelse i de digitale frokostmøtene er med andre ord like enkelt som å delta i ordinære Teams-møter.

Regelmessig vil NBF gjennom sine nyhetsbrev annonsere de kommende frokostmøtene noen uker frem i tid. For å sikre at vi hele tiden tilbyr aktuelle temaer annonseres ikke møter for langt frem i tid, men altså regelmessig innenfor en begrenset periode.

Digitale frokostmøter vil bli gjennomført hver onsdag fra kl. 09:00, og med varighet på 30 – 45 minutter. Normalt vil det i hvert møte bli presentert 1 – 2 temaer og deltakerne får anledning til å stille spørsmål i form av chat.