Digitalt frokostmøte for medlemsbedrifter "Forsinket levering, prisklausul og kunder som ønsker å avbestille"

  • 14. des 2022Kl. 09.00–10.00

Hver onsdag inviterer vi medlemsbedriftene våre til et digitalt frokostmøte med aktuell tematikk. Vi spanderer innholdet, bare fyll opp kaffekoppen og logg deg på!

kaffekopp med kaffebønner

Foto: Unsplash.com/NBF

Vi er i en hektisk innspurt med store volumer av biler som skal leveres, samtidig som vi har "tidenes avgiftsendring" ved årsskiftet.

Ikke nok med det, leveringstiden er uforutsigbar og mange kunder har ventet lenge.Hvilke situasjoner kan du som forhandler komme opp i og hva kan kundene kreve?

Vi har sett litt nærmere på saken og deler noe av dette i kommende frokostmøte.

Vi bruker Teams som digital møteplattform og alle som er påmeldt mottar Teams-linken noen dager før møtet, og ved hjelp av denne får man tilgang til møtet. Deltakelse i de digitale frokostmøtene er med andre ord like enkelt som å delta i ordinære Teams-møter.

Regelmessig vil NBF gjennom sine nyhetsbrev annonsere de kommende frokostmøtene noen uker frem i tid. For å sikre at vi hele tiden tilbyr aktuelle temaer annonseres ikke møter for langt frem i tid, men altså regelmessig innenfor en begrenset periode.

Digitale frokostmøter vil bli gjennomført hver onsdag fra kl. 09:00, og med varighet på 30 – 45 minutter. Normalt vil det i hvert møte bli presentert 1 – 2 temaer og deltakerne får anledning til å stille spørsmål i form av chat.