Digitalt frokostmøte for medlemsbedrifter: Få en sniktitt inn i DRIVE-plattformen

  • 28. jun 2023Kl. 09:00–10:00

Hver onsdag inviterer vi medlemsbedriftene våre til et digitalt frokostmøte med aktuell tematikk. Vi spanderer innholdet, bare fyll opp kaffekoppen og logg deg på!

Foto: Unsplash.com/NBF

I dette siste digitale frokostmøtet før sommeren gir vi deg mulighet til å få en titt inn i den nye bransjeplattformen DRIVE.

De første forhandlerne tar i bruk DRIVE tidlig på høsten, men allerede nå kan vi vise frem litt av løsningen.

Få derfor med deg det siste digitale frokostmøtet før sommeren og få siste informasjon om DRIVE og veien videre.

Vi bruker Teams som digital møteplattform og alle som er påmeldt mottar Teams-linken noen dager før møtet, og ved hjelp av denne får man tilgang til møtet. Deltakelse i de digitale frokostmøtene er med andre ord like enkelt som å delta i ordinære Teams-møter.

Regelmessig vil NBF gjennom sine nyhetsbrev annonsere de kommende frokostmøtene noen uker frem i tid. For å sikre at vi hele tiden tilbyr aktuelle temaer annonseres ikke møter for langt frem i tid, men altså regelmessig innenfor en begrenset periode.

Digitale frokostmøter vil bli gjennomført hver onsdag fra kl. 09:00, og med varighet på 30 – 45 minutter. Normalt vil det i hvert møte bli presentert 1 – 2 temaer og deltakerne får anledning til å stille spørsmål i form av chat.