Miljøfyrtårn på 1-2-3 (modul 1 mars 2023)

  • 1. mar 2023Kl. 13.00–14.00
  • Kr. 9500,- eks mva inkl. kursmateriell Faktureres ved påmelding

En enkel og kostnadseffektiv vei til Miljøfyrtårn og kontinuerlig forbedring.

NBF-medlemmer får kr. 1000,- eks mva i rabatt på fakturert beløp.

Nå er det mulig å innføre miljøledelse i samsvar med Miljøfyrtårn sine krav på en enkel måte. Utgangspunktet er en nyutviklet metodikk, en pedagogisk og ubyråkratisk tilnærming, for å innføre miljøledelse raskere og mer kostnadseffektivt i forhold til en vanlig fremgangsmåte.

Via moduler på ca. 1 time og ved å delta i et nettverk, vil deltakerne ha innført miljøledelse i egen virksomhet i de 4 til 5 ukene kurset varer. Med kurset er det utarbeidet ulike verktøy som oppfyller Miljøfyrtårn sine nye felleskriterier og aktuelle bransjekriterier.

Etter hver modul sendes arbeidsoppgaver knyttet til Miljøfyrtårn sine praktiske styringsverktøy som sikrer kontinuerlig forbedring. I modulene gjennomgås valg av vesentlige miljøaspekter, mål og delmål, lage en miljøpolicy, utarbeider en plan for tiltak, innrapporterer, evaluerer måloppnåelse og til slutt gjennomføre korrigerende tiltak.

Deltakerne skal være trygg på at de oppnår sertifiseringen effektivt og innenfor den tidsrammen de velger. Vi følger deltakerne frem til sertifisering uansett.

Modul 1: Onsdag 1. mars kl. 13:00

Modul 2: Onsdag 8. mars kl. 13:00

Modul 3: Onsdag 15. mars kl. 13:00

Modul 4: Onsdag 22. mars kl. 13:00

Ved påmelding her er du automatisk påmeldt alle fire modulene. Du må melde deg på modul 1 for å kunne følge webinarene. 

Kursleder vil følge progresjonen til den enkelte deltaker etter hvert som kriteriene oppfylles og gi individuell rådgivning der det er behov og vil være tilgjengelig pr. telefon, e-post og nett for spørsmål.

Hva sier deltakerne:

"Først vil jeg takke for godt gjennomført kursserie. Jeg synes dette var en klar og konkret rettledning for oss som er nybegynnere innen Miljøfyrtårn. Veldig oversiktlig og greit!"

OBS: Det kreves kun en vanlig nettleser, det er dermed ikke behov egen programvare for å følge webinarene. Alle webinarene kan sees i opptak på et senere tidspunkt om man ønsker.

Lenke til opptak sendes alle deltakere.

Spørsmål kan sendes på forhånd til rune@mobman.no.

Deltakeravgift: Ved påmelding faktureres deltakeren kr. 9.500,- eks. MVA. Flere fra samme firma kan delta. Medlemspris NBF: kr. 8.500,- eks MVA.

Persondatabehandling: Man samtykker i at personopplysningene benyttes i forbindelse med webinaret.

"Fast track": Vi tilbyr "fast track" i tilfelle feks. anbudsfrister. Gi oss beskjed.

MobMan AS jobber med noen av Norges største og minste bedrifter, over hele landet. Bedrifter som ønsker å drive på en mest mulig miljøeffektiv og enkel måte. Vi gjør det "grønne skifte" enklere.