Aksel Lund Svindal til Bilbransjens dager

Publisert

Mannen med to OL-gull, fem VM-gull og titalls verdenscupseire i alpint samt legendariske comeback etter dramatiske skader kommer til Bilbransjens dager. Aksel Lund Svindal er prikken over i'en for programmet.

airthings_portraits-2701_JohnnyVaetNordskog_hi_res Aksel websize 800.jpgAksel Lund Svindal. Foto: Johnny Vaet Nordskog.

- Aksel Lund Svindal gjør få slike oppdrag. Å få han til arrangementet er fantastisk. En ting er hans erfaring om hva som skal til for å lykkes i toppidretten, en annen er evnen til å komme tilbake etter karrieretruende skader og i tillegg så har han suksess i forretningslivet. Her er det helt sikkert mye å lære og, ikke minst, bli inspirert av, sier Knut Martin Breivik, avdelingsleder i NBF.

Knut Martin Breivik NBF sittende foroverlent websize 72 dpi.jpgKnut Martin Breivik. Foto: Thomas Brun/NTB/NBF

Bilbransjens dager rommer fem forskjellige konferanser: skade/lakk, servicemarked, nyttekjøretøy, bilsalg og generell bilbransje. Totalt blir det over 30 foredrag/innlegg. For eksempel kommer utenlandske aktører som har praktisk erfaring med agentavtaler, virksomheter som lykkes med lærlinger, ambisiøse opplæringskontor, bruktbilundesøkelser, servicemarkedsundersøkelser, osv.

- Aksel Lund Svindal er bare toppen av kransekaka. Vi er stolte av hvordan resten av programmet blir også. Her blir det noe for bilselgere, verkstedfolka, lastebilleverandørene, lederne og alle som jobber innen skade/lakk. Aldri tidligere har man kunnet lære om så mye forskjellig av så mange flinke folk på en bilbransjekonferanse, sier Breivik. – Legger man til Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Trang Fødsel, Øystein Bache og Rune Gokstad så blir det underholdning av ypperste klasse også, legger han til.

Early bird tilbudet med rabatterte priser er forlenget til ut fredag 18. februar.

Les mer om Bilbransjens dager og meld deg på her >