Mitt medlemskap

Publisert

Som medlem har du tilgang til arbinn.no, som er vår arbeidsgiverportal. På denne siden finner du gode hjelpemidler du som leder kan benytte deg av innen personalledelse, HMS, arbeidsliv og forretningsdrift.

Her finner du arbinn

Visste du at du også på denne siden finner "mitt medlemskap"? Den mest vanlige bruken av "mitt medlemskap" siden er til å innlevere årsoppgaven som danner grunnlaget for kontingenten, men her finner du også oversikt over medlemskapet ditt.  

Her får du oversikt over informasjonen vi har registrert om virksomheten som org.nr og adresse, dette hentes fra Brønnøysundregisteret. I tillegg ser du alle kontaktpersoner vi har registrert på virksomheten. Her kan du enkelt melde inn endringer på virksomhetsinformasjon eller endre, legge til og fjerne kontaktpersoner. Vi oppfordrer til å ta en gjennomgang av kontaktpersoner som er registrert hos oss en gang i blant, slik at vi sikrer at riktig kontaktperson får riktig informasjon fra oss.

Som daglig leder har du også muligheten til å gi tilganger for innlogging i arbinn.no og digital verktøykasse (begge sidene har samme innlogging).

Videre finner du fakturaoversikten hvor du kan laste ned fakturaer du har mottatt fra NBF/NHO tidligere. Du vil også kunne se alle aktive abonnementer virksomheten har, eks. digitale håndbøker eller Stro-bok.   

Dersom virksomheten er bundet av en eller flere tariffavtaler vil dette komme frem på siden. Eventuelle nye krav om tariffavtaler fra fagforeningene sendes først til NHOs medlemssenter før de legges inn på "mitt medlemskap".

Tariffavtalekrav godkjennes eller avslås via denne siden. Og husk – bedriften må alltid svare, enten det er et avslag eller godkjenning. Ellers kan et manglende svar føre til at tariffavtale automatisk blir etablert etter purringer.

Tilgangen til "mitt medlemskap" krever utvidet tilgang til sidene våre. Dette får du som daglig leder automatisk, mens andre personer hos deg må få tildelt tilgangen. Trenger du bistand til å gi tilganger eller har spørsmål om innlogging trenger du bare å sende en e-post til medlem@nbf.no.