To svært erfarne bilbransjeledere på plass i DRIVE

Publisert

I forrige uke offentliggjorde DRIVE eierstrukturen og de første rundt 330 forhandlerne som skal over på den nye digitale bransjeplattformen DRIVE. Nå kan vi informere om at de to første sentrale lederne er ansatt.

- Vi har vært utrolig heldige, og kanskje hatt litt flaks med timingen, sier Stig Morten Nilsen, styreleder i selskapet Newco Norge AS og leder i NBF når de to første ansatte offentliggjøres.

Portrett av Stig Morten Nilsen

Stig Morten Nilsen, styreleder i DRIVE. Foto: Thomas Brun/NTB kommunikasjon/DRIVE

- Fokuset det første driftsåret i DRIVE blir å få implementert de rundt 330 forhandlerne som utgjør eierne av DRIVE. Det har således vært svært viktig for oss å sikre sentrale funksjoner i staben slik at denne implementeringen går etter planen. Det har vi nå klart, fortsetter Nilsen.

Anne Råheim Tveit fra Førde er ansatt som økonomi- og administrasjonsansvarlig. Anne kommer fra stillingen som daglig leder for Auto 8-8 Forum AS hvor hun siden 2014 har vært daglig leder og således kjenner alle sider av en bilforhandlers drift svært godt. Anne har bakgrunn fra økonomisiden og har jobbet med digitalisering av arbeidsprosesser. Anne vil ha ansvaret for hele forretningsstrukturen i DRIVE og i tillegg bidra inn i arbeidet med integrasjoner mot ulike DMS-systemer.

Portrett av Anne Råheim Tveit

Anne Råheim Tveit, økonomi- og administrasjonsansvarlig i DRIVE. Foto: Thomas Brun/NTB kommunikasjon/DRIVE

Tom Hvinden fra Gran er ansatt som leder for salg og support. Tom kommer nå fra stillingen som daglig leder i Enger & Hedlund AS som han har hatt siden 2017. Forut for den stillingen jobbet Tom 11 år i Bertel O. Steen, både som daglig leder og med bruktbilhåndteringen sentralt. Blant annet med ansvar for implementering av prosessverktøy og kursansvar for forhandlerne i Bertel O. Steen Detalj på brukte biler. Tom vil ha ansvaret for implementeringen av DRIVE, salg, produkt og brukerstøtte.

Portrett av Tom Hvinden

Tom Hvinden, leder salg og support i DRIVE. Foto: Thomas Brun/NTB kommunikasjon/DRIVE

- Anne og Tom utfyller hverandre kompetansemessig på en utrolig god måte og har til sammen den nødvendige erfaringen som skal til for å sikre en god lansering og implementering av DRIVE i Norge, avslutter Stig Morten Nilsen.

Tom Hvinden, Stig Morten Nilsen og Anne Råheim Tveit.

Tom Hvinden, Stig Morten Nilsen og Anne Råheim Tveit. Foto: Thomas Brun/NTB kommunikasjon/DRIVE

Prosessen med ansettelse av daglig leder og deretter salgs- og brukerstøtte fortsetter.