Fra BIL til NBF

Publisert

Fra 1. mars 2024 styrker NBF staben med en ikke helt ukjent bransjemann, Tore Lillemork som går av for aldersgrensen (67 år) som teknisk direktør i BIL.

NBF er i vekst og får stadig flere medlemmer i antall og bredde. Vi har derfor behov for å styrke stab og kompetanse spesielt på områder som har med regulatoriske rammeverk for bransjen å gjøre. 

Tore Lillemork er derfor ansatt som seniorrådgiver i en prosjektstilling med spesielt ansvar for å følge opp regulatoriske forhold og myndighetskontakt m.m., som har med medlemmenes drift og godkjenninger å gjøre. 

Tore Lillemork portrett

Tore Lillemork. Foto: Gjensidige

- Tore har lang fartstid i å jobbe med rammefaktorene for bransjen. En unik kompetanse vi i NBF ønsket å sikre at bilbransjen fortsatt kunne nyte godt av. I forbindelse med raskt teknologisk skifte, grønn omstilling, endrede distribusjonsformer og et servicemarked i endring, ønsker vi å styrke oss ytterligere for å kunne bistå i en omskiftelig hverdag, sier Knut Martin Breivik som er leder for Drift og utvikling i NBF. 

- Vi har også et betydelig antall bilimportører som medlemmer hos oss. På tyngre kjøretøy er så å si samtlige medlemmer i NBF, også her er vi inne i et spennende skifte. Innenfor tung sektor er det spesielle utfordringer knyttet til bl.a. til enkeltgodkjenning, påbygg osv. Her er vi sikre på at Tore Lillemork kan bidra til forsterking av det allerede gode samarbeidet vi har med Statens vegvesen legger Breivik til.

portrett av knut martin breivik

Knut Martin Breivik. Foto: Thomas Brun/NTB/NBF

NBF har en rekke bransjeutvalg og ressursgrupper hvor medlemmene er representert. 
Rammefaktorene for bransjen er sentrale temaer som bringes inn i møtene. Med mer spesialkompetanse internt står vi endra bedre rustet til å være oppdatert på sentrale områder, både nasjonalt og internasjonalt, avslutter Breivik.