Smilende mann snakker i telefonen Foto: Phonero

Norges Bilbransjeforbund har sammen med Phonero en svært gunstig samarbeidsavtale. Phonero er en av Norges største aktører innenfor bedriftstelefoni og en del av Telia Norge. Avtalen gir alle medlemmer ekstra gode priser på mobilabonnement og andre smarte telefoniløsninger.

Vil du ha veldig gode priser?

Hos Phonero får du

  • Markedets beste telefonløsning

Phonero Bedriftsnett er kåret til markedets beste sentralbordløsning fem år på rad, men er også mye mer enn bare et sentralbord. Unngå tapte samtaler, bli proffere og mer kundevennlig, identifiser og eliminer svakheter og effektiviser arbeidshverdagen med markedets beste telefonløsning.

Bedriftsnett leveres fra skyen, krever ingen installasjon og vi skreddersyr oppsettet for hver enkelt bedrift som blir kunde av Phonero. 

  • Enkel selvbetjening
    Med vår smarte selvbetjeningsportal har du full kontroll over bedriftens kostnader både før og etter fakturering. En rekke nyttige moduler som bedrifter normalt må kjøpe fra tredjepartsleverandører er inkludert.
  • Full Telia dekning i Telias prisvinnende nett
    Vi gir deg nettverkstjenester som er tilpasset din bedrift, med høyhastighets tilgang når som helst og hvor som helst. Til kontoret, dine ansatte og alle dine tilkoblede ting. Med Telias nett får du størst mulig stabilitet og sikkerhet.

Hos oss får du markedets beste oppetidsgaranti og vi sørger for at din bedrift alltid er på nett og alltid er tilgjengelig.
 
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og mer informasjon:
Bedriftsrådgiver Klas Hulten, e-post: klas.hulten@phonero.no eller telefon: +47 941 26 262
Bedriftsrådgiver Thomas Koning, e-post: thomas.koning@phonero.no eller telefon: +47 990 90 353