Vi hjelper hardtarbeidende medlemsbedrifter å få betalt!

Se våre webinarer her

NBF har signert en rammeavtale med Axactor. Hensikten er å tilby markedets beste priser og betingelser for NBF sine medlemmer på tjenestene fakturadistribusjon, fakturaoppfølging og inkasso.

Axactor leverer en fullsortimentsløsning på innfordring for norske bedrifter og har som mål om å være det selskapet som raskest bringer utestående kapital tilbake til sine oppdragsgivere. Vi er kjent for moderne og kundetilpassede løsninger, gode personlige relasjoner mot oppdragsgivere og skyldnere, og sterk kredittfaglig kompetanse.

Med Axactors løsninger får du:

  • Pengene raskere inn
  • Bedre likviditet
  • Lavere kostnader
  • Reduserte tap på krav
  • Gode rutiner for fakturering
  • En stabil og god oppfølging av alle dine fakturaer, uavhengig om dere har mye å gjøre, sykdom eller ferieavvikling

Her kan du lese mer om hvorfor det er lønnsomt å outsource fakturaoppfølgingen.

Kort om Axactor

Vi er opptatt av å finne bærekraftige løsninger og setter vår stolthet i å levere høy kvalitet i alle ledd. Vi jobber målrettet med bærekraft og har hovedfokus på FNs bærekraftsmål nummer 5, 8 og 16.

Vårt fokus på fornøyde kunder får vi bekreftet gir positive resultater. Vi kjører jevnlig kundetilfredshetsundersøkelser med svært sterke resultater. Dette er vi stolte av.

Håkon Kringberg er kontaktperson i Axactor for medlemmer av NBF. Har du spørsmål til avtalen, ønsker å bli kunde eller vite mer om hvordan Axactors tjenester kan bidra til en sunnere økonomi for din bedrift? Ta kontakt med Håkon for en uforpliktende prat!

Kontaktinfo:

Epost: hakon.kringberg@axactor.com
Mobil: +47 911 17 980

Se hvordan Fakturaoppfølging fungerer (trykk på bildet):

Axactor tilbyr en egen skyldnerportal hvor dine kunder raskt og enkelt kan betale inkassokravet: