Blostrupmoen Norge – leverandør av førstehjelp, hjertestarter og kurs

Hjertestarter, førstehjelpsutstyr og kurs. Fast 18% rabatt på alle tjenester for medlemmer av NBF!

Blostrupmoen Norge AS og Norges Bilbransjeforbund har hatt et godt samarbeid siden 2008.

Alle medlemmer i NBF får tilbud om levering av hjertestartere, førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs til rabatterte priser. For NBFs medlemmer tilbyr vi motiverende førstehjelpskurs og som eneste i landet har vi i samarbeid med NBF laget kurset:

Sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy.

Kurset er høyaktuelt og tilrettelagt for bilbransjen, og tar for seg beredskap og førstehjelp dersom ulykken inntreffer. Kurset leveres også med tilleggsmodulen «praktisk trening på førstehjelp» som har fokus på andre type skader man kan oppleve på et verksted. Kurset er basert på FSE kurs ref. el-tilsynsloven og skreddersydd for NBF.

Nye batterier på el- og hybridkjøretøy har ofte en spenning på fra 400 volt til 1200 volt, og mer enn 120 VDC (likestrøm), som anses som farlig. Dette gir fare for strømskader og hjertestans ved strømgjennomgang. I tillegg til en brannfare med noen av de farligste branngassene en brann kan utvikle.

Bilde medlemside NBF Blostrupmoen førstehjelpskurs med hjertestarter.jpg
Så langt har Blostrupmoens kunder bidratt til at over 57 liv er reddet ved hjelp av kunnskap og operativt utstyr. Blostrupmoens rådgivere er klare til å bistå med råd om hvordan du kan øke sikkerheten i bedriften din. Klikk på lenken under for mer informasjon og kontakt.

Kunnskap redder liv!

Se fullstendig produktoversikt og priser for medlemmer av NBF her >

Meld deg på kurs i sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy i regi av NBF >

Ønsker du å vite mer, booke et møte eller bestille kurs kan du Heidi i Blostrupmoen Norge AS på tlf 97 99 02 36 eller e-post hkj@blostrupmoen.no.