Blostrupmoen Norge – leverandør av førstehjelp, hjertestarter og kurs

Hjertestarter, førstehjelpsutstyr og kurs. Fast 18% rabatt på alle tjenester for medlemmer av NBF!

Blostrupmoen Norge AS og Norges Bilbransjeforbund har hatt et godt samarbeid siden 2008.

Alle medlemmer i NBF får tilbud om levering av hjertestartere, førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs til rabatterte priser. For NBFs medlemmer tilbyr vi motiverende førstehjelpskurs og som eneste i landet har vi i samarbeid med NBF laget kurset: Sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy.

I kursene våre har vi fokus på spesifikk risiko og skadehåndtering for bilbransjen. Nye batterier på el- og hybridkjøretøy har ofte en spenning på over 500 volt, og mer enn 120 VDC (likestrøm), som anses som farlig. Dette gir fare for strømskader og hjertestans ved strømgjennomgang. I tillegg til en brannfare med noen av de farligste branngassene en brann kan utvikle.

Bilde medlemside NBF Blostrupmoen førstehjelpskurs med hjertestarter.jpg
Så langt har Blostrupmoens kunder bidratt til at over 57 liv er reddet ved hjelp av kunnskap og operativt utstyr. Blostrupmoens rådgivere er klare til å bistå med råd om hvordan du kan øke sikkerheten i bedriften din. Klikk på lenken under for mer informasjon og kontakt.

Kunnskap redder liv!

Se fullstendig produktoversikt og priser for medlemmer av NBF her >

Meld deg på kurs i sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy i regi av NBF >

Ønsker du å vite mer, booke et møte eller bestille kurs kan du Heidi i Blostrupmoen Norge AS på tlf 97 99 02 36 eller e-post hkj@blostrupmoen.no.