Blostrupmoen Norge – leverandør av tilrettelagte førstehjelpskurs, hjertestartere og førstehjelpsutstyr

Medlemmer av NBF får fast 18 % rabatt på alle kurs, alt førstehjelpsutstyr og hjertestartere!

I april 2023 kom Helsedirektoratet med nye standarder (spesifikasjoner) innen førstehjelpsopplæring til Norske bedrifter. Disse er laget for å forbedre opplæringen av førstehjelp, som alle norske bedrifter er pålagt å gi i henhold til forskriften om ledelse, organisering og medvirkning.
Blostrupmoen tilrettelegger kurs i samarbeid med kunden etter behov og risiko.

Som eneste i landet har Blostrupmoen i samarbeid med NBF laget kurset:

Sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy.

Kurset er høyaktuelt og tilrettelagt for bilbransjen, og tar for seg beredskap og førstehjelp dersom ulykken inntreffer. Kurset leveres også med tilleggsmodulen «praktisk trening på førstehjelp» som har fokus på andre type skader man kan oppleve på et verksted. Trening på HLR og bruk av hjertestarter gjøres på alle kurs. Sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy er basert på FSE kurs ref. el-tilsynsloven og skreddersydd for NBF.

Nye batterier på el- og hybridkjøretøy har ofte en spenning på fra 400 volt til 1200 volt, og mer enn 120 VDC (likestrøm), som anses som farlig. Dette gir fare for strømskader og hjertestans ved strømgjennomgang. I tillegg til en brannfare med noen av de farligste branngassene en brann kan utvikle.

Kurset kan tas fysisk i dine lokaler, digitalt eller som e-læring.
Tar du kurset som e-læring eller digitalt kan praktisk trening på HLR og hjertestarter bestilles ved siden av.

  • Alle kurs tilrettelegges i samarbeid med bedriften.
  • Innholdet i førstehjelpskoffertene våre oppfyller kravet fra Arbeidstilsynet om utstyr en bedrift skal ha tilgjengelig til enhver tid.
  • Hjertestarterne er alltid operative med serviceavtaler.

Bilde medlemside NBF Blostrupmoen førstehjelpskurs med hjertestarter.jpg
Blostrupmoens kunder bidrar med å redde liv ved hjelp av kunnskap og operativt utstyr. Blostrupmoens rådgivere er klare til å bistå med råd om hvordan du kan øke sikkerheten i bedriften din. Klikk på lenken under for mer informasjon og kontakt.

Kunnskap redder liv!

Se fullstendig produktoversikt og priser for medlemmer av NBF her >

Meld deg på kurs i sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy i regi av NBF >

Ta kontakt om du vil vite mer, booke et møte, en befaring eller ta en uforpliktende prat: Heidi i Blostrupmoen Norge AS på tlf 97 99 02 36 eller e-post hkj@blostrupmoen.no.