Norges Bilbransjeforbund

Innhold

Arrangementer

Vis filtrering

5 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
5 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 29. - 30. oktober 2019,

  Clarion Oslo Airport Hotel Gardermoen

  Bruktbil19

  Norges største fagkonferanse for bil og den viktigste møteplassen for bransjefolk i 2019.

 2. 19. november 2019,

  Næringslivets Hus, Majorstuen, Oslo

  Hva når elbilparken øker?

  Flere bilmerker kommer med el-/hybrid modeller og flere på verkstedsiden bør tilpasse seg til den økende andel el-biler. NBF ønsker i den anledning å invitere til et medlemsmøte med tema el-biler. Da er det viktig at vi har korrekt informasjon å gi til kundene og at vi påser at sikkerheten rundt håndtering av el-bilene blir ivaretatt.

 3. HMS e-læring

  Er du leder i en bedrift, er du lovpålagt å gjennomføre opplæring i HMS. E-læringsprogrammet tilfredsstiller de krav som stilles i Arbeidsmiljølovens § 3.5. Kurset tar blant annet for seg lovkrav knyttet til HMS-arbeid i bilbransjen. I tillegg får man tilgang til en rekke verktøy i form av skjemaer og sjekklister, samt linker som man kan benytte i det videre HMS-arbeidet i bedriften. Dette kurset er gratis for NBF-medlemmer, og åpent kun for NBF-medlemmer.

 4. Miljøfokus Bil - en enkel og effektiv vei til Miljøfyrtårn

  Nå er det mulig å innføre miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårn sine krav på en enkel måte via Webinar. Utgangspunktet er en nyutviklet metodikk, en pedagogisk og ubyråkratisk tilnærming for å innføre miljøledelse raskere og kostnadseffektivt enn en vanlig fremgangsmåte.

 5. Flere steder i landet

  NHO kurs

  Som medlem av NBF og NHO kan du benytte deg av aktuelle kurs og lederprogram som arrangeres av NHO.