NBF forlenger betalingsfristen for medlemskontingent

Kjære medlemsbedrift, det er krevende tider og mange konsekvenser av koronasituasjonen. I NBF og NHO jobber vi på høygir for medlemmene. Generalforsamlingen i NBF fatter vedtak om kontingent og serviceavgift for kommende år. Administrasjonen effektuerer generalforsamlingens vedtak. Årsoppgavene fra medlemmene danner grunnlaget for kontingenten til NBF og NHO. Hvert år på denne tiden sendes den årlige kontingentfakturaen til medlemmene. Mange har allerede mottatt faktura for 2020. Flere står for tur.

Situasjonen er uavklart og endrer seg time for time. Vi i NBF har stor forståelse for den vanskelige situasjonene medlemmene våre befinner seg i. Vi ønsker ikke å legge sten til byrden for våre medlemmer. For å lette på noe på situasjonen forlenger vi betalingsfristen med en måned. Normalt har kontingentfakturaen en betalingsfrist på 21 dager. Samlet kredittid blir da 51 dager. Vi håper dette bedrer noe på situasjonen. Dersom denne fakturaen medfører store problemer for dere, ikke nøl med å ta kontakt så skal vi forsøke å finne individuelle løsninger.

Dette er en ny og vanskelig situasjon for alle. Vi har stor forståelse for utfordringene hos medlemmene. Vi forsøker fortløpende å tilpasse oss medlemmenes behov og følger situasjonen nøye. Ytterligere tiltak kan bli iverksatt. Vit at vi alle i NBF og NHO jobber alt vi kan for dere medlemmer!