banner

Bli med på NBFs kompetanseverksted

2024 har vært et tøft år for mange – det ser vi gjennom undersøkelser, registreringsstatistikker og i møte med folk i bransjen. Det er tydelig at mange har kjempet for å beholde arbeidsplassene i møte med en strammere økonomi.

Foto: NBF

Vi i NBF vil gjerne bidra til å gjøre høsten litt lettere for deg som er medlem – på den måten vi kan best. Derfor inviterer vi til NBFs kompetanseverksted, selvfølgelig helt uten ekstra kostnad for deg. Vi tror nemlig at kompetanseheving kan gjøre det enklere å navigere i usikre tider. 

Det er grunnen til at vi løpet av høsten sender noen av våre dyktige medarbeidere rundt i Norge og byr på et dypdykk ned i temaer som endringer i forbrukerkjøpsloven, oppfølging av sykefravær og bærekraftsrapportering. I tillegg blir det selvfølgelig satt av rikelig tid til å stille spørsmål rundt de ulike temaene.  

Møt oss i Tromsø, Bodø, Trondheim, Hamar/Brumunddal, Sarpsborg, Bergen, Ålesund, Oslo, Porsgrunn, Kristiansand eller Stavanger – der det passer best for deg.  

Agenda  

10:00 – 12:00 Times-selvkostmodellen / hverdagsøkonomi 
12:00 – 13:00 Lunsj      
13:00 – 14:00 Bærekraftsrapportering og betydningen av mangfold og trivsel  
14:00 – 14:30 Pause       
14:30 – 15:30 Endringene i forbrukerkjøpsloven og angrerett 
15:30 – 16:00 Pause       
16:00 – 17:00 Aktuelle arbeidsrettslige tema  

Vi gjør oppmerksom på at endringer i agendaen kan forekomme på grunn av avvikende lunsjtider i de ulike byene.

Vi ønsker også å minne om at vi alltid er tilgjengelig for deg og din bedrift på telefon og e-post, enten du trenger juridisk bistand, rådgivning rundt bransjespørsmål eller noe helt annet.

I tillegg er NHOs arbeidsgiverportal Arbinn inkludert i ditt NBF-medlemskap. Der har du tilgang til veiledning i oppfølging av ansatte, svar på spørsmål om jus og HMS og kontraktsmaler, for å nevne noe.

Glem heller ikke å benytte deg av NBFs digitale verktøykasse, hvor du finner bransjespesifikke maler, skjemaer og veiledere.